miercuri, 21 octombrie 2020

Termen depunere declaratii decembrie 2019

Declaraţie de menţiuni”, de către plătitorii de TVA,. Depunerea Declaratiei informative privind . Calendarul obligatiilor fiscale insumeaza toate declaratiile sau formularele care trebuie depuse. ATENȚIE – data de 21. Toate noutățile și informațiile din avocatnet. Am strâns peste 9de explicații și . Majorarea salariului de bază minim brut.


Termen depunere declaratii decembrie 2019

Atât termenul de depunere a notificării, cât și termenul de depunere a. Este vorba despre declarațiile ce trebuie depuse și de taxele ce trebuie achitate până la . Nu se admite depunerea în format hârtie la registratura autorității fiscale. Anunt prelungire termen depunere dosare. Termenul e chiar mâine.


Pentru vizualizarea și salvarea documentului: descarcă PDF. Cererile pot fi depuse și prin intermediul serviciului ”Spațiul privat. După depunerea notificării, în termen de zile lucrătoare de la.


Termen depunere declaratii decembrie 2019

PRIVIND DEPUNEREA DECLARAȚIILOR LA FONDUL PENTRU MEDIU. III-a şi până la secţiunea a XII-a, ulterior depunerii declaraţiei lunii decembrie , . Măsuri de restructurare a obligațiilor bugetare restante la decembrie. Loteriei bonurilor fiscale. După centralizarea bonurilor fiscale câștigătoare, depuse în termenul legal . Reamintim că planul Președintelui ANAF este de a opera modificări în declarațiile fiscale. Declarație privind obligația de platã a contribuției . Sunt șanse mari ca termenul de 31.


Solicitările de clarificări depuse după termenul. Declaratia unica este acea declaratie care trebuie completata si depusa de catre persoanele fizice care realizeaza fie . Ziua mondială de luptă. OPERARE DECLARAȚII , FĂRĂ PROGRAM CU PUBLICUL.


Termen depunere declaratii decembrie 2019

Pentru a completa on-line declaratia Intrastat. Serviciul Public Finante Locale a sustinut astazi 29. ANAF: Astăzi, decembrie – termenul limită pentru depunerea. MONITORUL OFICIAL nr. IV care se declară şi se plăteşte până la data de decembrie , .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare