vineri, 19 februarie 2021

Transcrierea certificatului de casatorie

Transcrierea certificatului de casatorie

Transcriere - căsătorie încheiată în străinătate. Nu se transcrie certificatul de căsătorie concomitent cu transcrierea certificatului de naștere al . Cererea de transcriere a certificatului de căsătorie se adresează primarului localității, în raza căreia se află domiciliul soțul cetățean român, însoțită. De ce este necesară transcrierea actelor de stare civilă emise în străinătate. Actele de stare civilă ale . Primăria competentă privind transcrierea certificatelor de căsătorie este cea de la domiciliul comun al soţilor, iar în cazul în care soţii au domicilii diferite poate fi . România sau la altă misiune. Certificatul de căsătorie, eliberat de autorităţile din străinătate, original şi copie xerox.


Transcrierea certificatului de casatorie

Acte necesare: - Cererea de transcriere - se depune la Serviciul Stare civilă de la . Descrierea serviciului. Ambasadele şi consulatele Republicii Moldova pot efectua transcrierea certificatelor de stare civilă (naştere, căsătorie sau deces) emise de autorităţile statului în . CERERE - care se adresează primăriei localității pe raza căreia își are . Declaraţie pe proprie răspundere privind inexistenţa altei transcrieri în. CERTIFICATUL ORIGINAL EMIS DE AUTORITĂŢILE STRĂINE CU APOSTILĂ . Eliberarea certificatelor duplicate ‎: ‎ Acte nece. Am certificat transcris de naștere și căsătorie în București, la Oficiul Stării civile din Sectorul 1. Copii mei s-au născut în Germania și doresc transcrierea acestora . Documente necesare pentru transcrierea certificatelor sau extraselor de nastere.


Certificatul medical constatator al naşterii, întocmit pe formular tip, care va trebui. Dupa completarea acestei formalitati, li se va inmana Certificatul Literal de Casatorie si Livretul de Familie spaniole. Pentru transcrierea casatoriei este . Având în vedere dispozițiile referitoare la transcrierea certificatelor și a. Cum poţi solicita transcrierea certificatului de căsătorie ? PERSONAL – unul dintre soţi, legitimat cu act de identitate valabil sau paşaport . Certificatul ori extrasul de casatorie , in original, eliberat de autoritatile straine,.


Transcrierea certificatului de casatorie

Reguli generale de eliberare a certificatelor de stare civilă. Declaraţia părintelui care solicită transcrierea referitoare la domicilliul pe care îl va avea în . Minorii în vârstă de peste ani solicită transcrierea certificatelor de naştere în. ACTE NECESARE PENTRU TRANSCRIEREA.


OBŢINUT DIN STRĂINĂTATE. Actul de identitate al . Din tabelele de mai jos alegeţi ţara unde a s-a încheiat căsătoria: .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare