luni, 2 iulie 2018

Copil plural

Declinarea substantivului copil. Nominativ-Acuzativ, copil , copii. Articulat, copilul , copiii. Genitiv-Dativ, copilului , copiilor. Pluralul pentru copil.


Băiat sau fată în primii ani ai vieții (până la adolescență) . Unii copii se miră de această ciudățenie a limbii române, și anume că un cuvânt se termină cu trei „i”. Cu certitudine pentru cineva neobișnuit . Ana Iorga a prezentat în rubrica „Pe cuvânt” regula „i”-ului din substantivul copii. Cum scriem „niște copii ”, dar „ copiii mei”? Primul dintre aceste substantive este „ copil ”, al cărui plural nearticulat este „ copii , urmând ca pluralul articulat să fie „ copiii ”. There are no specific rules for a vowel or consonant mutation: băiat (singular) – băieți ( plural ), frate (singular) – frați ( plural ). Reverso Context oferă traducere în context din română în franceză pentru plural , cu exemple: la plural. Acest plural ghid substantivele enumeră regulile ortografice de plural regulate și neregulate în categorii distincte, cu exemple.


Un alt mijloc care nu afectează forma cuvântului este repetarea sa pentru a-l exprima la plural , ca în limba malaieză: anak „ copil ” vs. Programele cuprinse în acest set de materiale sunt adresate copiilor cu vârsta. Formăm pluralul - 1jetoane - Acest program oferă un suport considerabil . Aceia sunt copiii mei. Those ones are my children).


Copil plural

Acelea sunt fiicele mele. Vladimir Draghia - Dragoste n-are plural , editura Adenium - Vladimir Draghia ni. Al doilea i indică forma de plural a substantivului: copii , fii și se numește desinență.


Copiii merg pe trotuar. Dacă radicalul nu se . Tablourile pe care le-ai văzut sunt copii fidele ale originalului. Derulați tabela de mai jos de la dreapta la stânga. MASCULIN un student un copil niște studenți niște copii un pui un unchi niște pui niște unchi.


Cumpara Dragoste nare plural - Draghia, Vladimir de la eMAG! Omul asta cu patratele pe burtica are inca forta unui copil neslefuit. Example sentences with copil , translation memory. Romanul se încheie când Johanna are dureri în timpul procesiunii religioase de Paște și . Iar formarea pluralului substantivelor nu face exceptie. Este foarte greu de inteles si de exprimat corect de catre toti copiii , cu atat mai mult de . Sau de ce vrem să se dea liber la plural afectiv, la facem nani și la tocmai am.


Substantivul are trei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare