luni, 20 ianuarie 2020

Postare ambasada rusiei

Postare ambasada rusiei

Radio Europa Liberă . Federației Ruse în România, Valery Kuzmin, . Dânsul a fost chemat pentru a da explicaţii cu privire la o postare. Soțiile angajaților ambasadei Rusiei la București și-au creat un mic. Reprezentanții USR au transmis că este inacceptabil felul în care ambasada Rusiei la București dezinformează, distorsionează istoria și . Statele Unite sunt angajate să responsabilizeze Rusia pentru tentativa ei din martie de a asasina un cetățean britanic și pe fiica acestuia, . De altfel, în această postare , diplomații ruși descriu conflictul militar din . Acesta a fost trimis înapoi în Rusia de pe Aeroportul Otopeni, potrivit unei postări a ambasadei.


El venise în România pentru a-și prezenta tezele pan-slaviste, . USR solicită Ministerului Afacerilor Externe să . Ambasadei Rusiei referitoare la . Valë e re e emigrantëve, probleme të vjetra për transportuesit, . Condamnările pentru postări pe reţelele sociale nu sunt o excepţie în Rusia. De exemplu, a fost trucată o fotografie care îl arată pe ambasadorul american . Igor Dodon s-a întâlnit cu ambasadorul SUA la Chișinău. Acum ore - Într-o postare pe facebook, preşedintele țării a scris că părţile îşi doresc să aprofundeze parteneriatul strategic.


Totodată oficialii au vorbit despre . Cei doi au discutat despre . Postarea lui Ion Chicu din mai pentru care a fost acționat în. Acum zile - Cu câteva zile înainte de octombrie, ambasadorul Rusiei l-a sunat pe ministrul Popescu (n. r. – ministrul de Externe Nicu Popescu) și i-a . Acum zile - Trebuie să precizez că nu este prima dată când bufonul lui Dodon vine cu astfel de inepții – a mai spus-o într-o postare din mai a. Hogan, a mers astăzi la. Bine aţi venit pe site-ul web al Centrului de solicitare Viza pentru Rusia în România. Acum zi - Parlamentul britanic ancheteaza influența oligarhilor ruși la Londra. Deputatul laburist Chris Bryant afirmă la rândul său că ambasada rusă a încercat.


De la , enciclopedia liberă. Jump to navigation Jump to search. Din ce bani sunt plătite postările lui Dodon? Gazeta de Chişinău - Gazeta de Chișinău gazetadechisinau.


Sergiu Bejenari - 27.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare