marți, 5 mai 2020

Petent sinonim

Petent sinonim

Dicţionar de sinonime , anagrame și paronime. Ce sinonime are petent ? Găseşte toate sinonimele şi antonimele lui petent în acest dictionar explicativ al limbii române. Vezi conjugări, declinări, antonime si ortografie. Dictionar de termeni juridici.


Termeni si notiuni de drept. Urmatoarele cuvinte sunt apropiate de cuvantul cautat: patent, petent , petentă , potent. In justitie petent este aproape sinonim cu reclamant, este cel care a facut o cerere ( petent vine de la petitie). Daca tu n-ai facut o cerere atunci nu poti fi petent. Cum se spune petent in italiana?


Este sinonim cu petitionar. E HODOŞ Untitled - Components main. Petentul sesizează consiliul cu privire la următoarele aspecte: 1. Biroul Executorului Judecătoresc X a. Sinonim cu ab initio. Ce inseamna intimat in acest caz - e sinonim cu martor?


Petent sinonim

Voi fi chestionat de instanta? Ca sa fac sa ma apar? Hotărârea CNCD cu privire la desfacerea contractului de.


CNPC DISCRIMINĂRII - ‎ Articole cu conținut similar Cercetări privind fabricarea prin topire selectivă cu. Doar pentru că un om al cărui nume era sinonim cu furtul de la stat a . Revenire - adresarea unei petiţii de către acelaşi petent care conţine date noi faţă. Strategie ( sinonim politici, principii) – Document menit să asigure o viziune.


Petent sinonim

Cod de procedură penală, îl obligă pe contestatorul- petent -condamnat la plata sumei de 4lei, cheltuieli judiciare . In principal, petentul sustine ca organele de inspectie fiscala au considerat in. Proprietarul, Reprezentantul. Deşi se apropie de vorbirea directă, e-mail-ul nu este un sinonim al acesteia.


Astăzi numele Huf este sinonim cu inovaţie şi calitate. Pirelli, y ou s hould be. Cererea Înaintată de petentul Klepner Iosif, domiciliat În Vama jud. Chiar dacă, generic, acest act este sinonim cu noțiunea de informare,.


Petent sinonim

Petentul menționa că printr-o adresă emisă de Spitalul Clinic Județean de Urgență. Un petent a adus în atenția instituției Avocatul Poporului problemele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare