joi, 21 mai 2020

Primar gherla

Agenția Națională de Integritate a anunțat marți, aprilie, că a constatat starea de incompatibilitate în cazul lui Ioan Neselean, actual primar. Ai observat o problemă în oraş care este în sarcina administraţiei locale? Postează un mesaj, o fotografie. Stiri de Cluj 330x2(1) tise. Click to expand submenu.


Consiliul Local Submenu collapsed. Primarie Submenu collapsed. Lacul din parcul mare la orașului, un loc atractiv pentru oameni, a fost mai mereu o problemă pentru. Previous track Play or pause track Next track. Enjoy the full SoundCloud experience with our free app.


Publicitatea curge gârlă . Gherla INFO Gherla - ro. CERERE pentru emiterea certificatului de urbanism. Subsemnatul__________________________________________,. Nume primar : Ioan Neselean (PSD).


Nume viceprimar: Trif Iulia (PSD). Adresa departament responsabil de managementul deseurilor solide. GHERLA -DIRECTIA DE URBANISM. Un primar este suspect de incompatibilitate.


Actualul primar al Gherlei și cei doi predecesori ai săi visează cu toții la un nou mandat. Anunț privind rezultatele probei interviu pentru ocuparea funcției publice de conducere vacante din cadrul aparatului de specialitate al primarului comunei . Rezidenţiat în specialitatea Diabet, Nutriţie, Boli Metabolice. Masina primar gherla acrosata tren - Cluj-Napoca. Leave a Reply Cancel reply. Required fields are . Dupa ce proiectul va fi votat in aceasta saptamana, urmeaza procedurile de achizitie.


Primar gherla

Informaţii de contact, telefon, adresă. Urmare a sedintei de informare, din data 29. Regulamentului de organizare . Oraşul Şimleu Silvaniei. Marius Sabo este deosebit de agreabilă şi plăcută, domnia sa fiind receptiv la orice . Votul oferit procesului de educație de la distanță pentru a fi continuat . Cladirea are acces la transportul public.


Fostul primar din Baia Mare Cristian Anghel şi-ar putea ispăşi pedeapsa de doi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare