marți, 2 iunie 2020

Planificare concediu odihna cadre didactice 2018 2019

Cadrele didactice beneficiază de concediul de odihnă cu durată integrală, . Ministerul Educatiei a trimis o adresa prin care face o serie de precizari legate de concediul de odihna al profesorilor. Nu există informații disponibile pentru această pagină. Concediile de odihna se acorda anual si se planifica pentru a asigura minimul de personal. Concediul de odihna neacordat cadrelor didactice transferate de catre unitatea de. Astfel s-au inlaturat din calculul duratei concediului de odihna cu plata duminicile şi sărbătorile legale.


Planificare concediu odihna cadre didactice 2018 2019

Noul ordin prevede ca dreptul cadrelor didactice din . Cererile cadrelor didactice pentru planificarea concediilor de odihnă. Pe durata concediului de odihnă cadrele didactice au dreptul la o . Data aplicării: începând cu 28. Nivel de Sector de Activitate Învăţământ Preuniversitar completează . Actualitate Home - HotNews.


Cu alte cuvinte, directorii nu mai sunt consideraţi cadre didactice. Directorii au obligaţia să facă în decembrie planificarea pentru anul. E anormal să îi obligi pe directori să-şi ia concediu de odihnă , dar să . Prin aceasta Procedură se documentează modul în care se face planificarea şi.


Statul personalului didactic, cadrele didactice. Se aprobă de către CA la începutul anului şcolar. Perioadele neefectuate . Scoala Nicolae Balcescu Bacau scoalanicolaebalcescu. Antip Crina Ramona 02.


Inregistrarea în evidenţa a CO. Inscrierea zilelor de CO în CP. CO pentru fiecare angajat în parte. Salariatul este obligat să efectueze în natură concediul de odihnă în. Dreptul la concediu de odihnă anual plătit este garantat tuturor salariaţilor.


Cerere concediu odihna - cadre didactice. Programarea și efectuarea concediului de odihnă de către. Planificarea concediului de odihnă pentru director se prezintă în consiliul de . Astfel, cum reiese și de mai sus, profesorii trebuie să atingă obiectivele educaționale în planificarea și .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare