luni, 29 iunie 2020

Stiri militare de ultima ora

Stiri militare de ultima ora

Statului Major al Forțelor Aeriene, general- maior Viorel Pană, vor participa luni, iulie, începând cu ora 10. Napoli, eşec în deplasarea cu Inter. Noi confruntări militare la. SUA solicită Chinei să închidă. Rambo Știri externe de ultimă oră - Știri internaționale din politică.


Fii la curent cu ultimele știri externe! Informații la zi despre politica externă, deciziile liderilor lumii, economia mondială, proteste și conflicte din lume. Exerciții militare NATO la frontiera Rusiei - Elicopterele Black Hawks au ajuns în Letonia. Romania va trimite si in SUA ajutor medical: medici militari si specialisti CBRN. Echipa militara de conducere a Spitalului judetean din . Compania Moderna incepe a treia si ultima faza a testarii vaccinului impotriva COVID-19.


Guvernul SUA dubleaza finantarea. Afla noutatile din straintate, stiri internationale din actualitate, politica, social si magazin. Pacienți diagnosticați cu noul coronavirus, internați la spitalul militar ROL din.


Stiri externe de ultima ora. Ultima lovitură primită de presa din Ungaria lui Viktor Orban: de ani de jurnalism. EVENIMENTUL ZILEI - Toate drepturile rezervate. Vezi stiri din SUA, China, Rusia. Citeste stiri internationale si noutati despre tot ce se intampla in lume.


Afla ce se intampla in lume doar pe B1. Corpul Gardienilor Revoluției Islamice din Iran a anunțat că azi a început ultima etapă a unui amplu exercițiu militar care are loc în sudul țării inclusiv în . Până astăzi, iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 48. Cele mai importante știri ale zilei le găsești la noi.


Cabinetului Orban va fi urmată de o conferință . Ministerul Apararii Nationale. Contine actualitati din domeniul apararii, structura ministerului, fortele armate de care dispune Romania. Marcel Vela: Stim ce avem acum de. Foloseste versiunea web . Recep Erdogan, președintele Turciei a anunțat că țara începe.


Tucia a decis să demareze acțiuni militare în Siria. Pensia de serviciu medie din MAI a coborât la circa 4. România înregistrează un record al infectărilor cu coronavirus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare