miercuri, 1 iulie 2020

Rusia stiri pe surse

Rusia stiri pe surse

Exclusivitati si braking news-uri publicate de jurnalisti cu experienta. VIDEO Serviciul de securitate al Rusiei a împușcat, într-un schimb de focuri, . Angela Merkel îl ține sub papuc pe Vladimir Putin: Germania îi dă INTERZIS Rusiei în Grupul ţărilor puternic industralizate. CELE MAI NOI ȘTIRI DESPRE RUSIA. NATO, ONU, relatii internationale. Potrivit aceleiaşi surse , stareţa a deţinut anterior încă cel puţin automobile Mercedes-Benz.


Fostul consultant american al NSA Edward Snowden ar putea cere cetatenie rusa , a declarat miercuri avocatul sau rus Anatoli Kucerena, care a sugerat, . Rusia nu poate fi readmisă în . Marea Britanie va raspunde amenintarilor spatiale venite din partea Rusiei si a. Există mai multe surse care urmăresc și cumulează datele despre . Arhiva sonoră a Europei Libere. Potrivit presei ruse , care citează surse apropiate anchetei, băiețelul de șapte luni a murit de. Ponderea cetățenilor care consideră că urmăresc știrile din surse independente. Capital, publicație economică din România cu știri din economie de ultimă oră, business, politică și bani. Totuși, documentul nu detaliază ce înseamnă „ surse rusești”.


COVID-19: Cele mai afectate țări din UE. Tatiana Spanu in aceeasi rochie. Premierul rus Mihail Mişustin a anunțat că a fost diagnosticat cu noul coronavirus, iar surse guvernamentale, citate de site-ul meduza.


Rusia stiri pe surse

Primele port-elicoptere din istoria marinei ruse vor fi construite în Crimeea. Federația Rusă a confirmat 93. Potrivit unei surse din industria de apărare, citată de agenţia de ştiri. Reuters mai multe surse din cadrul OPEC, potrivit Agerpres.


Potrivit Reuters, care citează surse apropiate autorităților de reglementare. După instalarea lui Donald Trump la Casa Albă, știrile false și faptele. Două surse diferite din cadrul serviciilor secrete ruse , au confirmat pentru site-ul de știri Meduza faptul că angajați au fost sancționați . Treptat, numeroasele ştiri nefiltrate, redactate în mod voit să. Informații din surse sigure.


Rusia stiri pe surse

Zeci de site-uri acționează concertat pentru a genera bani din știri false,. Vladimir Putin, președintele Rusiei , a anunțat duminică, la Sankt Petersburg, că Marina militară rusă va fi dotată cu arme nucleare . Unde s-a putut, oligarhii din compania lui Vladimir Putin au cumpărat sursele de știri. Unde nu s-a putut, trolii au înființat noi surse de știri.


El a pus la îndoială ştirile respective, sugerând că ar putea fi false. România este în sfera de influenţă a Rusiei şi că trebuie să se asigure că nu vor fi. Nici una dintre aşa-zisele surse n-avea nume – cel puţin, nu unul care să.


Kremlinul a declarat asta la ora trei, iar la patru, agenția rusă de ştiri Sputnik a . Multe alte născociri vin de la. Haideți să ne uităm la surse.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare