luni, 3 august 2020

Sua razboi

Sua razboi

Iranul a câștigat, fără drept de apel, un război simulat cu Statele Unite, în cadrul unui exercițiu militar realizat chiar de către Pentagon, în urmă . SUA s-a transformat în zonă de război : Peste 16. A emite declaraţii cât mai intransigente, răţoindu-se cât mai contondent la SUA ori la Israel, face parte, conform codurilor de limbaj şi de . După ce SUA l-au ucis pe generalul iranian Soleimani, milioane de oameni din întreaga lume se tem de un posibil război între cele două țări. Iranul și Israelul, de exemplu, ar ajunge la război.


Sua razboi

Generalul Virgil Bălăceanu: SUA trebuie să dea garanții de securitate României. Dezvăluiri: ce ţintă importantă a ratat SUA. Donald Trump, anunț privind războiul ! Oficialii britanici recomandă companiilor să facă stocuri de echipamente Huawei. Războiul economic SUA -China sperie întreaga lume. Secretarului de stat al SUA şi a miniştrilor de Externe ai Bulgariei,.


Coronavirus: SUA înregistrează mai mulţi morţi decât în Primul Război Mondial – 116. Protestele de stradă s-au extins. America, la un pas de război civil! Armata SUA ar putea fi mobilizată rapid în oraşul Minneapolis pentru . Din cauza politicii tradiţionale americane de izolare, mulţi americani considerau că SUA nu trebuie să se implice în Primul Război Mondial, care era considerat . Nu se știe dacă tensiunile americano-iraniene vor duce la un război direct între cele două țări, dar este evident că războiul acoperit . SUA trimit nave de război spre Venezuela, pentru a lupta cu narco-teroriștii și a-l înlătura pe Maduro.


Sua razboi

SUA par în pragul unui război civil. SUA a declanşat războiul ceilalţi au de ales: să reacţioneze într-un fel sau să continue să dea declaraţii politice. Serviciului Secret din apropiere de Casa Albă au fost . De la venirea la Casa Albă a Administraţiei Trump, aceasta pare a fi schimbat modul în care SUA îşi urmăresc atingerea intereselor naţionale . SUA – Iran : Începe războiul ? Două petroliere au fost avariate, aparent în urma unor explozii, în zona Strâmtorii Hormuz. Potrivit istoricului Herfried Münkler, acesta ar fi fost de fapt . Decizia de taxare a produselor aeronautice va fi aplicată peste zile. Este acesta începutul unui război comercial între Europa și Statele Unite . SUA şi China nu avem nici echilibrul terorii, al armelor nucleare, nici o frontieră îndiguită, nici sferele de influenţă, nici războiul.


După ani, războiul american din Afganistan pare un dezastru. Vedem un ping-pong de amenințări SUA - Iran. Ministrul de Externe chinez avertizează: suntem aproape de un nou “ Război Rece” cu. Wang Yi, ministru de Externe chinez, a spus ieri că SUA.


Sua razboi

Este admirabil modul în care SUA și UE se implică pentru a rezolva această. Cel puţin de milioane de oameni ar deceda în primele ore după izbucnirea unui potenţial război nuclear între Statele Unite şi Rusia, afirmă . Pandemia SIDA a prezentat o fereastră de oportunitate pentru războiul politic al sovieticilor împotriva SUA. Pentru cei care nu cunosc . Motivul pentru care Trump a ordonat acum uciderea lui Qasser .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare