vineri, 14 august 2020

Urare de spor la munca

Urare de spor la munca

Raluca Surdu: „Felicitări, putere de muncă , inspiraţie şi spor la treabă pe mai departe! Spor la munca BACK NEXT. In ziua de salariu sa dormi ridicat in pozitie de lucru, pentru ca impresia recenta conteaza pentru sef. Iar daca efectul e bun, . Acorda-le incredere si sprijin la nevoie, transmite-le speranta si ginduri bune. Sănătate multă și spor la treabă!


Urare de spor la munca

In anul care vine sa uzim numai de bine, sa aveti belsug in toate, sanatate si mult spor ! La mulți ani cu spor în vânzări,să ne vedem și auzi și peste alți de ani! FELICITARI SI La Multi Ani ! Cele mai frumoase urări , felicitări, mesaje, texte şi sms-uri pentru cei. Să crezi mai mult în tine, să ai parte de iubire, să ierţi mult mai uşor, să munceşti cu mai mult spor ! Glumesc, le urez cât mai puţină muncă şi mulţi bani. Urări - Reuşite în carieră.


Nous te souhaitons bonne chance dans ton nouveau . Fiecare zi se prepară separat: parte muncă , parte linişte, parte veselie şi umor. Azt kívánom neke hogy nyerd meg a versenyt. Dicţionar Român-German spor la treabă! English translation: Good luck with your work ! GLOSSARY ENTRY (DERIVED FROM QUESTION BELOW) . Găsește definiţia lui sporuri şi sinonime în dicționarele româneşti.


Urare de spor la munca

Descopera o selectie cu cele mai frumoase mesaje si urari de la. Iti doresc prieteni fideli, un loc de munca bun, fericire in familie. Sfantul Ion sa te ocroteasca pe tine si pe familia ta, sa-ti aduca sanatate si spor in toate! Va doresc intai de toate, Un an nou cu sanatate, Voie buna, trai usor, Bucurie si mult spor.


Cu prilejul aniversării zilei dvs. Mesaje clasice de Revelion. Să ai parte de iubire, Să ierţi mult mai uşor, Să munceşti cu mai mult spor ! Anul nou bate la uşă, . Ghid de conversatie englez-roman: Complimente - urari - felicitari.


Good wishes, Congratulations – Urari , felicitari. SPOR , (3) sporuri , s.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare