miercuri, 7 aprilie 2021

Transcriere acte de stare civila iasi

Transcriere acte de stare civila iasi

Certificatele de naștere și actele de identitate ale părinților - original. Serviciul public comunitar local. Depunerea dosarului la Starea Civilă a municipiului Iași se face doar pe bază.


TRANSCRIERE CERTIFICAT NAŞTERE. Iași depun cererile de transcriere în baza programării telefonice. Direcţia Locală de Evidenţă a Persoanelor Iaşi. Programare online transcriere. ID-ul specificat nu a fost gasit!


ACTE SPECIALE ( rectificări, schimbări de nume, înscrieri mențiuni din străinătate), DIVORȚURI . Regulamentul de programare online. Transcriere - deces înregistrat în străinătate. Actul de identitate al persoanei decedate - original și copie xerox;. Pentru copilul născut mort se întocmeşte numai actul de naştere.


Transcriere acte de stare civila iasi

ACTE NECESARE Acte identitate valabile ale ambilor soţi (original şi fotocopie). Important pentru românii din diaspora care solicită transcrierea certificatelor emise de alte state. Carte identitate provizorie Vize de resedinta Alte acte. Cetăţenii români aflaţi în străinătate pot transcrie certificatele de stare civilă întocmite în . Directia Locala de Evidenta a Persoanelor Iasi - audiente.


Consulatul General al Republicii Moldova la Iași. Pentru transcrierea actelor de stare civilă eliberate de către organele competente ale. De ce este necesară transcrierea actelor de stare civilă emise în străinătate.


Transcriere acte de stare civila iasi

Actele de stare civilă ale cetăţenilor români, întocmite la autorităţile străine, . CETĂŢENII CARE AU REDOBÂNDIT. La IAȘI s-a deschis primul biroul de transcriere a Actelor de Stare CIVILĂ. Este perfect legal și nu creează probleme până când este nevoie de procedura de transcriere de acte de stare civilă. Altfel spus, actele de stare civila emise de . Reprezentanții Direcției Locale de Evidență a Persoanelor (DLEP) Iași.


Extras multilingv, transcriere , rectificare, . Cetatenia romana exprima apartenenta unei persoane la statul roman. Plata taxelor de stare civilă și evidența persoanelor se face, fără comision,. Biroului acte speciale – transcrieri se modifică astfel: ELIBERĂRI . Romania si care au redobandit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare