joi, 15 aprilie 2021

Transport material lemnos fara documente

Transport material lemnos fara documente

Documentele de proveniență a materialelor lemnoase sunt: actul de punere în. Materialul lemnos (metri cubi), a fost ridicat în vederea confiscării și . TRANSPORT DE MATERIAL LEMNOS FĂRĂ DOCUMENTE LEGALE. Un bărbat, din Gherăieşti, a fost sancţionat contravenţional, iar materialul.


Transport material lemnos fara documente

Bărbaţii transportau cu un atelaj hipo m. Cercetaţi pentru transport şi deţinere de material lemnos fără documente legale. Autor: Ionela Stănilă. Poliţia a confiscat marfa fără acte . Transportau material lemnos fără documente de provenienţă! Astfel, transportul materialelor lemnoase fără documente specifice va. Vrem să fie interzise tăierile de material lemnos pentru o perioadă de . Cu ocazia controlului, conducătorul auto a prezentat documente de proveniență doar pentru o parte din cantitatea de material lemnos.


Cherestea fără documente legale de proveniență și transport , ridicată de. Polițiștii din cadrul Poliției oraș Strehaia au depistat, în trafic, un autocamion care tracta o semiremorca iar în urma . Doi bărbaţi din judeţul Argeş au fost amendaţi de poliţiştii din Olt după ce, miercuri, au fost depistaţi transportând material lemnos , fără a avea . Au fost aplicate sancţiuni pentru transport de material lemnos fără aviz, transport de pomi de Crăciun nemarcaţi, respectiv pătrunderea în . Sesizare prin apel 1despre un transport de material lemnos , fără documente de proveniență, în Focșani. Astfel, s-a procedat la verificarea transportului de material lemnos în.


Transport material lemnos fara documente

Sucevița, de această dată fiind gol, fără material lemnos. Au fost confiscați 35mde material lemnos fără acte de. Serviciului de Ordine . Față de conducătorul auto, polițiști au luat . Infracțiunile silvice au, de regulă, și un obiect material , deoarece activitatea. Totodată, a fost confiscat şi tractorul cu semiremorcă cu care a fost efectuat transportul de material lemnos fără documente justificative.


Tăieri ilegale, comerț ilicit, transport fără documente în sectorul silvic. Postului Montan Vaţa de Jos, în timp ce se deplasau în zona . Trei barbati sanctionati de jandarmi pentru transport de material lemnos fara documente legale. Primele rezultate obtinute in urma actiunilor . Un bărbat a fost depistat de către jandarmii gălățeni pe raza comunei Jorăști, la marginea unei păduri, în timp ce transporta material , fără.


Transport material lemnos fara documente

Deputaţilor: Amendă până la 15. Reporterii noştri au aflat că și acesta a fost prins pe raza orașului Zlatna cu un transport de material lemnos fără documente de proveniență. Cind materialul lemnos inscris in bonul de vinzare se procura din padure, acesta trebuie.


Documentul insoteste transportul materialelor lemnoase sau al altor produse ale. Fara documentele de transport prevazute la art.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare