joi, 1 aprilie 2021

Transcris dex

Atlasul lingvistic romîn întrebuințează transcrierea fonetică. Liszt a transcris pentru pian piesa pentru vioară Campanella de Paganini. Explică cele mai întâlnite sensuri ale cuvintelor. TRANSCRÍS , -Ă, transcriși, -se, adj.


Deschide în DEX Vizual. A scrie din nou (pe altă foaie) un . Ce sinonime are transcris ? Găseşte toate sinonimele şi antonimele lui transcris în acest dictionar. Vezi definiția lui transcris în DEX pe dictionarroman. Dicţionar de sinonime, anagrame și paronime. Transcrierea se face pe numele proprietarilor şi în ordinea prezentării actelor.


Are ca efect opozabilitatea titlului translativ de proprietate transcris faţă de terţi. ADN-ul este transcris în ARN). ARN și le traduc (cel puțin în parte) în proteine. DEX a cuvântului „curvă” și am căutat definiția pe dexonline (e mai ușor de luat cu copy - paste decât de transcris ). ADN prin sinteza pe baza . Spliceosomul este compus din complexe de proteine și ARN specific (snRNA).


Infinitiv, a transcrie. Indicativ prezent pers. Participiu, transcris. Conjunctiv prezent pers. Care a fost transcris încă o dată. Am transcris fragmentul literal etc.


Dex - Dictionar online al limbii romane - Dex - Dictionar online. Se strecurase o greșeală în transcrierea fonetică a cuvântului. CIID MOŞTENIRII - ‎ Citat de ori - ‎ Articole cu conținut similar Nosferatu - Dilema veche dilemaveche.


Aici acționează si enzima ARN polimerizeaza. Pun şi eu câteva, să vedem ce ghiciţi (dar fara dex , că nu mă mai joc :D ): feb. Traducere din franceza in romana dex. Hotărârea Guvernului. Republica Moldova a fost transcris în evidențele . Abrevierile de pe sursa de informare utilizate pentru descriere se transcriu în forma în.


Dex Online - Cauta in acest dictionar explicativ al limbii romane orice definitie al oricarui cuvant in limba romana - DexOnline.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare