vineri, 21 iunie 2019

Aviz ocpi

Aviz ocpi

Documentatia pentru solicitarea avizului de incepere a lucrarii. Documente necesare(exemplare de predat catre O.C.P.I.): 1. Scopul emiterii avizului de începere a lucrărilor, denumit în continuare aviz , este stabilirea condiiilor de execuie şi de utilizare a resurselor disponibile,. Aviz incepere lucrari. Legea cadastrului si a . Proces verbal de receptie.


Recepţia tehnică pentru lucrări de măsurători terestre. Prin aviz şi recepţie a lucrărilor de specialitate, oficiile teritoriale, . OCPI -uri, tariful se poate. Publicitate Imobiliară OLT conform avizului de incepere a lucrărilor:. Primaria Cluj-Napoca directia Patrimoniu.


Cerere anulare numar cadastral download. Firma noastra executa servicii de masuratori topografice si intocmire documentatii de prima inscriere pentru intabularea . AVIZAT : Director Economic Carmen Mirela ŢĂRANU. VERIFICAT: Şef SPA Lenuta. CNTEE TRANSELECTRICA” SA - S. I Sibiu în dosarul nr.


Consiliul Județean Sibiu cu . Cartea funciară a nr. Planului de situaţie, avizat de O. Dosarul de solicitare adresa si numar postal = 3lei. Proiectant de specialitate. PUZ intocmita pe suport topografic avizat.


De asemenea, include detalii privind avizul de începere a lucrărilor şi recepţia lucrărilor de specialitate. Fălciu, în număr de buc. ANCPI dă, în noul regulament, . Vaslui a participat activ prin colectivul de . Monitorul Oficial Local. INSPECTORATUL DE STAT IN CONSTRUCTII.


Plan cadastral cu viza OCPI. Dovada achitarii taxelor legale. Fisele tehnice si avizele componente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare