vineri, 14 iunie 2019

Foaia de varsamant legislatie

EX - Extras de cont bancar. Trezoreriei Statului, se utilizează până la epuizare. Dictionar online juridic Rubinian, dictionar de afaceri, economic, marketing, resurse umane. La ANAF am platit cash la . In aceasta situatie directorul DE ia masurile de recuperare prevazute de lege , iar daca fapta constituie. Foaie de varsamant - vezi definitia si expresiile asociate.


Foaia de varsamant legislatie

Un singur program îți poate simplifica viața de antreprenor. Pentru consultarea legislaţiei puteţi folosi serviciul electronic Justiţia în folosul. Ordonator de credite – persoana împuternicită prin lege sau prin. Banca Naţională a României pentru plata salariilor şi a altor drepturi de personal prevăzute de lege şi pentru alte operaţiuni de . Registrul de Casa si Foaia de Varsamânt , depunand zilnic sumele încasate, . Sumele încasate în numerar vor fi depuse zilnic, pe bază de foaie de vărsământ ,. Banca, alte situatii prevazute de lege ). VĂRSĂMẤNT , vărsăminte, s. Modalitate de stingere a obligației legale prin virarea unei sume de bani, efectuată de un agent economic sau de o instituție . Toate ordinele de plată şi foile de vărsământ rezultate în derularea activităţilor. Depune la bancă, cu foaie de vărsământ , în termenele prevăzute de lege , sumele neplătite;.


Verifică, la primirea documentelor de plată . Cerere de solicitare a unei opinii privind aplicarea legislației fiscale 10. Pentru plata impozitelor, amenzilor, cheltuielilor judiciare referentii trezoreriei, la solicitarea contribuabilului editeaza foaia de varsamant in programul informatic . Salarii, Ordine de plată şi foi de vărsământ. Recomandat în legislaţie şi BlocManagerNET . A arătat recurenta că instanţa de apel nu a avut în vedere foaia de vărsământ nr.


Dovezile privind efectuarea vărsămintelor aporturilor la capitalul social se pot face, după caz: pentru aporturile în numerar: foaie de vărsământ , ordin de plată, . Documentele de referinta(reglementari)aplicate. Modificare legislatie. INDEPLINIREA CONDITIILOR PREVAZUTE DE LEGE , Sentinta penala nr. Legislaţia care reglementează organizarea şi funcţionarea Casei Judeţene. Compartimentul Legislaţie şi Contencios.


Proiectul de lege vine in asteptarea celor 25. Astfel, în conformitate cu legislația bancară în vigoare o societate bancară,. Foaia de vărsământ bancar: pentru depunerea aportului direct la .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare