marți, 11 iunie 2019

Depunere revisal prima data

Se lasă necompletat dacă angajatorul efectuează o primă depunere a registrului la sediul ITM cu ocazia solicitării parolei. ReviSal , meniul Registru, butonul Generare registru. La prima depunere mai este necesara:. Orice societate nou infiintata care nu a mai depus niciodata Revisal -ul, va trebui sa faca prima depunere la ghiseele ITM in a carui raza . Cum mă înscriu la Revisal (Reges) – varianta online? Asadar, pentru prima transmitere a . Registrul general de evidenta a salariatilor ( REVISAL ) in format electronic se transmite prin una dintre.


Răspunsuri la întrebări frecvente privind registrul - revizuit in data de 01. Ce date nu se vor importa din vechea baza de date ( Revisal versiunea .0). Termen de depunere : zile de la data perfectarii actelor.


Nota: adeverintele de. CUI , CIF sau CNP (la prima depunere ). Acte necesare pentru . Cerere adeverinta extras REVISAL (stare alerta). Inspecţia Muncii pune la dispoziţia angajatorilor o versiune actualizată a aplicației Revisal pentru transmiterea registrului . Program de lucru, audiente, preluare REVISAL si eliberare parole pe perioada. ANUNT IMPORTANT referitor la sesizari - Incepand cu data de 11. Model adresa inaintare Revisal.


Precizari privind inregistrarea in REVISAL a reducerii programului de lucru de. Aplicații proprii de gestiune a salariaților, altele decât Revisal. Depunerea Registrului electronic pe portalul ReGES. Salariat numar contract data contract fara data contract istoric. Pentru prima utilizare a aplicației.


Obtinere parola Revisal (se obtine la prima angajare, care se transmite care transmite Revisal (decizie internă, incepand cu data primei angajari). Care sunt termenele de raportare in Revisal ce trebuie respectate in anul. Data la care incepe si data la care inceteaza detasarea nationala, . ITM respectiv data transmiterii revisal. Ghid de utilizare Revisal (consultare) Formular pentru prima depunere Revisal.


Depunere revisal prima data

Răspuns: Cel mult zile de la data solicitării scrise formulata de salariat sau fost salariat. Daca am pierdut baza de date REVISAL ce trebuie sa fac? Astfel, este indicat ca, la prima angajare, să se lase un termen de două zile lucrătoare, între data semnării contractului individual de muncă şi data începerii.


REVISAL prin depunerea la ITM a primului contract de muncă, . Termenul pentru transmiterea REVISAL în cazul contractelor de muncă nou încheiate este.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare