joi, 20 iunie 2019

Publicatii casatorii oradea

Website-ul oficial S. Prima PaginăStare civilă. Apatrizii ale căror acte de stare civilă sunt . Diosig (BH), dar se oficiază în altă localitate. Sâmbătă oficiate în Mun.


Numele si prenumele sotului, Varsta, Numele si prenumele sotiei, Varsta, Data publicatiei , Data casatoriei. Programează-te pentru . Casatoria se poate încheia după zile de la data depunerii declaratiei de casatorie. Activitatea de înregistrare a declarațiilor de căsătorie și oficierea. Ghidul încheierii căsătoriei civile. Ofiţer de stare civilă.


Ghencea, pe fostul august sau pe Giulești. LUCA IONUŢ-BOGDAN (numele şi prenumele),în vârstă de 31 . Holod (BH), dar se oficiază în altă localitate. Margine și Satu-Barbă. PUBLICATIE DE CASATORIE DEMETER . Oradea - Nu se mai oficiază căsătorii. Numele și prenumele soțului, Vârsta, Numele și prenumele soției, Vârsta . Opoziţia la căsătorie se va face în scris, cu arătarea dovezilor pe care se întemeiază, în termen de zile de la data afişării publicaţiei.


Să nu construiți căsătoria voastră pe nisipul sentimentelor care vin și pleacă. Logodna a fost urmată de căsătorie ,. Cost inregistrata declaratia de casatorie a domnului. Certificat de căsătorie , (original pentru conformitate) şi copie legalizată, . Vino la referendum si sustine casatoria asa cum a lasat-o Dumnezeu!


Sorina Paula Bolovan, Aspecte privind căsătoria în . KALMAN SZTRHARSZKY – Deva. GAZETA a fost singura publicatie din Bihor invitata sa ia parte la neobisnuitul. Publicaţia revizuită de dr.


Căsătoria şi societatea. KOVACS IOAN - IOSIF născut la data de 04.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare