joi, 23 ianuarie 2020

Granitele sua

Granitele sua

Granița terestră SUA -Canada si granița terestră SUA -Mexic au fost închise temporar pentru traficul neesențial (turism si recreere), începând cu martie . Acum zile - Din martie a. Misiunea Ambasadei Statelor Unite ale Americii este de a promova interesele Statelor Unite ale Americii, precum și pentru a servi și a proteja cetățenii SUA în . Trump de a interzice accesul călătorilor din Europa în SUA a creat mai mult haos. Mii de americani, rămaşi în afara graniţelor. SUA închide graniţele pentru cetăţenii care vin din Europa, sunt exceptaţi cetăţenii americani. Lista țărilor pentru care UE își deschide granițele.


Granitele sua

Numărul îmbolnăvirilor de COVID-19 . La jumătatea lui iunie s-ar putea ca granițele din interiorul Uniunii Europene să. SUA : Este valabilă în continuare, cu foarte puține excepții, . Situația de la granița SUA -Mexic. Congresului SUA după ce au vizitat centrele de detenție . UE, SUA și Canada, împărtășesc valorile democrației, drepturilor omului și libertății economice și politice și aceleași preocupări în materie de politică . Președintele SUA , Donald Trump, a anunțat că va semna decretul privind sistarea temporară a procesului de imigrare în Statele Unite, . SUA : Cheltuielile preşedintelui Trump pentru zidul de la graniţa cu Mexicul au fost respinse de o curte de apel.


Președintele american Donald Trump a anunțat miercuri suspendarea pentru de zile a intrării în SUA a persoanelor care au călătorit . Război la graniţa României! Procesul de pace este în pericol. Rusia şi SUA au intervenit imediat! Premierul Canadei, Justin Trudeau, a anunța că granița cu SUA rămâne închisă până pe iulie. Preşedintele Trump a divulgat în septembrie secretul unei noi tehnologii încorporate la graniţa de frontieră SUA -Mexic, scrie Zerohedge.


Granitele sua

Franţa plănuieşte să-şi redeschidă graniţele pentru ţările vecine luni şi. Gardul de la graniță care duce spre plaja din Tijuana. Preşedintele SUA , Donald Trump: Pentru a preveni ca noi cazuri să ajungă pe ţărmurile . Ce se întâmplă la granițele Uniunii Europene.


SUA , pe lista țărilor în care pandemia a scăpat de sub control. Autor: Maria Dima iunie . Conform celor spuse de . Dupa cum vedeti, lipsesc tari precum SUA (care sunt convins ca va lua masuri in reciprocitate care de data asta ar putea afecta si Romania), Turcia, Egipt, tarile . Tensiuni la granița SUA. Un număr mare de migranți au ajuns în orașul Tijuana aflat în nord vestul Mexicului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare