marți, 3 martie 2020

In conformitate sinonim

In conformitate sinonim

Dicţionar de sinonime , anagrame și paronime. Ce sinonime are conformitate ? Sinonime , declinări si rime ale cuvantului conformitate. Găseşte toate sinonimele şi antonimele lui conformitate în acest dictionar explicativ al limbii române. Many translated example sentences containing este sinonim cu. Numele său a devenit sinonimul groazei și a monstruozității.


In conformitate sinonim

Informaţii despre in conformitate cu prevederile legale în dicţionarul hallo. Conformitate Sinonim link-uri: armonie,. Linie: Desigur, Ruta, Metoda, . Glosbe, dicţionar online,. Politica de protecție a datelor cu caracter . Clădirea era în conformitate cu regulamentele. Un singur rezultat pentru definitie conformitate.


Urmatoarele cuvinte sunt apropiate de cuvantul cautat: conformitate. De très nombreux exemples de phrases traduites contenant este sinonim cu. Perciasacchi), Grossa di Cassano ( sinoniCassanese) și Tonda di . Viele übersetzte Beispielsätze mit este sinonim cu – Deutsch-Rumänisch. Dictionar de sinonime , Dragos Mocanu.


In conformitate sinonim

Carti - Muzica - Filme Carti, reviste. Salveaza ca favorit . Visconti este sinonim cu instrumentele de scris de o eleganta extraordinara venita. In conformitate cu acest concept instrumentele inceteaza sa fie simple . Moltissimi esempi di frasi con sinonime – Dizionario italiano-rumeno e motore di ricerca per milioni di traduzioni in italiano. Proceduri de lucru în conformitate cu prevederile GDPR.


Brandul KABA are o istorie de peste 1de ani, fiind sinonim cu siguranţa,. KABA-GALLENSCHÜTZ este sinonim cu înalta. Certificat de urbanism = act de informare prin care primariile, primarul general al municipiului Bucuresti sau presedintii consiliilor judetene, in conformitate cu . Respectul fata de pacient, fata de timpul, dorintele si nevoile lui.


In conformitate sinonim

Acesta este principiul in jurul caruia Adrian Badescu, unul dintre cei trei . Găsește definiţia lui conforma şi sinonime în dicționarele româneşti. Adverbial) În conformitate cu. Când cuvinte cheie au sinonime și asociate cele mai bune potriviri, cele mai. Defineşte substantivele director, viorist şi student, fără a recurge la sinonime.


Etichetarea în conformitate cu Regulamentul (CE) nr. Peroxisulfat de amoniu. Alte denumiri sau sinonime : AP.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare