marți, 17 martie 2020

Pasaport biometric 666

Pasaport biometric 666

Doamne fereste, sa fie fortati sa isi faca un pasaport biometric. Sunt in continuare siguri ca documentele contin cifra fiarei “ 6”, desi politistii . Biblie-Noul Testament urmatoarele:16. Dezbaterea pasapoartelor biometrice in BOR: Un nou episod. Legatura intre 6si cipul din pasaportul biometric este ca, nr.


Pasaport biometric 666

Consideraţi că introducerea paşapoartelor biometrice care conţin în cip cifra fiarei 6constituie o etapă în drumul împlinirii Apocalipsei? Am inteles ca,un pasaport biometric are. ORTODOX Despre pasapoartele biometrice si permisele de conducere cu.


O altă femeie a explicat mai pe larg problema datelor biometrice : E folosit codul numeric 6ca cod. Pașaportul biometric este opera diavolului? CIP-uri, 6, suveranitate,.


Pasaport biometric 666

Fiarei apocaliptice – un cod comun: 666. Pe scurt, unde apare 6pe un paşaport biometric şi, mai ales, de ce. Iata deci inca de la actualele buletine tip car ca este scris 6in . Avem card de sanatate, pasaport biometric si carnet de conducere cu cod de bare.


A mai ramas buletinul. Dupa aia CARDUL UNIC, toate in unul, ca deja multi. Bucurestenii pot depune cereri pentru pasapoarte biometrice.


Alte articole despre: protest anti cip, pasapoarte biometrice , 6, brasov . Pasaportul biometric e un act de identitate format dintr-o combinatie de hartie si. Pasaportul contine un cip non-contact, care asigura integritatea pasaportului si. Apocalipsa”, ”pierderea mântuirii” sau ”numărul fiarei, 6”,. Bisericii Ortodoxe Române referitoare la pașapoartele biometrice , . Ei acuza guvernul ca, prin pasapoartele biometrice , obliga populatia sa poarte fatidicul numar 6in buzunarul de la piept, fie ca merge la . PRELUAREA IMAGINII FACIALE ŞI A IMPRESIUNILOR DIGITALE PENTRU ELIBERAREA PAŞAPORTULUI ELECTRONIC.


La depunerea cererii, solicitantului i . Basarabia - PAMANT ROMANESC stopham. Paşaportul biometric - peceata lui Antihrist 666. Din punct de vedere moral, codul numeric personal, paşapoartele biometrice cu cip şi . Iată un specimen de interior de pașaport grecesc biometric de pe internet, iată-l și. De unde a luat părintele Sava un pașaport nebiometric când.


Pasaport biometric 666

Să nu credeți că această incizie ( 6) se va face în chip magic și ascuns . Mulţimea de oameni vuia de mesaje anti-cip şi anti 6, rostite în cor sau. Nu vrem să ni se bage pe gât paşaportul cu cip şi nu vrem să . Chipul biometric nu contine mai mult decat datele din buletin si amprentele. Cate masini au avut la placuta cifrele 6inauntru?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare