miercuri, 18 martie 2020

Mesaje aniversarea casatoriei pe ani

Mesaje aniversarea casatoriei pe ani

Nu gasesti urari pentru aniversarea casatoriei care sa te ajute sa ii adresezi cateva. Va doresc fericire, iubire si multi ani fericiti impreuna. Astazi pentru voi, e o zi mare. Aniversare fericita si multi ani.


Mesaje aniversarea casatoriei pe ani

A venit si ziua in care sarbatorim impreuna tainele increderii, ale intelegerii, ale dragostei de care ati dat dovada in toti acesti ani de casatorie. La multi ani la aniversarea casatoriei ! O zi superba de aniversare sa aveti! A sosit ziua în care sărbătoriți împreuna de ani de taine ale încrederii, ale înțelegerii, ale dragostei de care ați dat dovada în toți acești ani de căsătorie. In cea mai frumoasa zi din viata voastra suntem alaturi de voi cu . Aproape fiecare sărbătorire a căsătoriei poartă o denumire simbolică, deși cele mai cunoscute sunt cele de.


Astăzi aniversam ziua căsătoriei noastre. De de ani ne ținem de mână și încă descoperim ce înseamnă o căsnicie. Te iubesc fără sfârșit și sunt convinsă că peste ani acest sentiment va . Vă felicit cu prilejul acestui eveniment fericit și va doresc să aveți parte de mulți ani fericiți împreună! Cadou pentru nunta de aur: timpul trece, usor dar frumos iar de ani de. Felicitări de aniversarea căsătoriei.


Idee de mesaj cadou personalizat: Nimic nu e mai frumos ca dragostea, nimic mai . Aici puteti gasi cele mai frumoase urari La . Gratulojn pro via Diamanta Geedziĝodatreveno! Va felicit cu prilejul acestui eveniment fericit si va doresc sa aveti parte de multi ani fericiti impreuna! Cadouri deosebite pentru aniversarea a ani de casatorie.


Nunta de Argint este un. O idee originala de cadou personalizat pentru aniversarea casatoriei , nunta de argint, nunta de aur, casa noua si multe altele. Pentru ca ati transformat. Mesaj pentru întreaga omenire.


Mesaje aniversarea casatoriei pe ani

Jurnalul fericirii scriam despre bucuria celor ani de căsnicie. Timpul a trecut clipă după clipă şi ne-a lăsat în dar nenumărate încercări de . Cu ocazia aniversarii acestui frumos si nobil eveniment va doresc un calduros,,la multi ani ! Lasa un comentariu Cancel reply. Căsătoria este cel mai frumos lucru ce se poate întâmpla în viața unui cuplu, caci nimic nu e mai frumos decât să înaintezi în vârstă . Tot atitia ani de bucurie. Sa-i traiti iubindu-va cu drag … Sa va fie pacea-n casa lege. Sotul sa se simta mereu . Informations complémentaires.


Find this Pin and more on ani de căsnicie by Valentina. Vin personalizat cu text - Căsătorie. Cutie de vin personalizată pentru . Evaluare: - ‎3de recenzii IATĂ CUM AM PETRECUT LA NUNTA DE TINICHEA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare