luni, 16 octombrie 2017

Acte necesare luare in evidenta auto persoana juridica

Urmeaza incetarea patrimoniala in baza confirmarii luarii in evidenta fiscala a unitatii . ACTE NECESARE PENTRU PERSOANE JURIDICE. Toate documentele prezentate in copie trebuie sa contina mentiunea „Conform cu originalul”. Categoria: Direcţia Fiscală persoane juridice back. Pe Actul de dobandire obligatoriu inscris numar din Registrul de evidenta a mijloacelor de transport supuse . Documente necesare pentru scoaterea din evidenta fiscala a mijlocului de. Finalizari contracte de leasing auto.


Acte necesare - persoane fizice. Declaraţia fiscală se. Scoaterea din evidență a clădirilor. Depuneri documente persoane fizice (cladiri, teren, auto ). Contact Municipiul Brasov Directia Fiscala Brasov Adresa : Str.


Somatii si popriri persoane juridice. DACĂ VREI SĂ DECLARI O CLĂDIRE REZIDENȚIALĂ. Pentru inscrierea unui autoturism atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice la Administraţia Financiara sunt necesare urmatoarele acte. CERERE-reduceri si scutiri la persoana juridica pt. FIECARE COPIE VA FI INREGISTRATA IN REGISTRUL AUTO SI VA PURTA ACELASI NUMAR.


PENTRU CARE SE SOLICITA INMATRICULAREA, LA DATA LUARII IN EVIDENTA DE CĂTRE COMPARTIMENTELE DE . Documente declarare persoane juridice : impozitul pe cladiri, impozitul pe teren,. DOCUMENTE DECLARARE - PERSOANE JURIDICE. Document privind evidenta cronologica in cazul modificarilor succesive - original si copie;. SPIT sau de la birourile de intermedieri auto );.


Verifică persoanele fizice și juridice în vederea determinării materiei impozabile reale,. DE ATESTARE FISCALĂ PENTRU PERSOANE JURIDICE PRIVIND IMPOZITE, TAXE. Persoane juridice - acte necesare. Inregistrarea cererilor privind eliberarea certificatului fiscal - persoane fizice si juridice - se face la sediul Directiei Finante Publice Municipale . Cerere eliberare certificat de atestare fiscala pentru persoane fizice privind impozite,. Cerere pentru eliberare certificat fiscal impozite şi taxe locale persoane juridice.


Acte necesare luare in evidenta auto persoana juridica

Cine poate solicita acest serviciu. Contribuabilii persoane fizicesau juridice sau împuterniciți ai acestora, care intră în posesia unui mijloc de transport auto. Adeverinta, eliberata de Regia Autonoma Registrul Auto Roman, care.


Radiere din evidență a mijlocului de transport. Daca sunteti persoana fizica sau juridica cu sediul in Bucuresti, veti fi anuntat. UniCredit Leasing va. Depunerea documentatiei la Administratia Finanaciara pentru luarea in evidenta a platii.


Evidențele Fiscale mijloc de transport auto. Necesar pentru contribuabilii persoane fizice, juridice sau împuterniciți ai acestora, care intră în.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare