vineri, 6 octombrie 2017

Copie sau copiaza dex

Vom răspunde copiind un fragment din scrisoarea ce am primit. Definiții, sinonime, antonime, conjugări, declinări, paradigme pentru copie din dicționarele: MDA. Sanzewitsch 201), cf.


Copie sau copiaza dex

Sensul este vechi, propriu latinismului transilvănean. Corect ar fi să înveţe, dar dacă ajung să umble la fiţuici, atunci copiază , nu copie. Află cum se scrie corect gramatical să copieze sau să copie.


Am copiat lucrarea lui ieri. Transcripțiune, substantiv. Infinitiv - Prezent: a copia Infinitiv - Perfect: a fi copiat Gerunziu: copiind Participiu: copiat Modul INDICATIV Prezent Persoana Conjugarea pers I. Reproducere exactă a. Găsește definiţia lui copie şi sinonime în dicționarele româneşti.


DEX - Dictionar explicativ, sinonime, antonime,. Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest. DEX mai ai şi sensurile a salva şi a proteja care sînt întrunite în termenul a . Formalitate, prescrisă de lege, care constă în copierea unui act juridic într-un registru public special.


Conform DEX -ului, a servi(când este vorba de mâncare) înseamnă a pune, a aduce la masă. Accesați definiții DEX și sinonime - Definiții din DEX. Prima mașină de copiat pentru birouri utilizată pe scară largă a fost inventată. Xerox putea fi făcută pentru 03$ inclusiv hârtia și mâna de lucru.


El nu poate fi studiat, copiat , modificat sau redistribuit. Ce este REPRODUCERE dex online. Copie ~ cu originalul.


Cea mai populară caracteristică a utilitarului Double Driver este copierea de. Puteți crea o copie de rezervă a driverelor instalate în sistem rapid și în doar . El a putut fi copiat sau imitat, cum or vrea să. Editura Univers Enci-. DEX onlineDicţionare ale limbii românePeste 360.


Echipa DEX Online s-a alaturat grevei impotriva legilor americane referitoare la. In lumea digitala, daca eu fac o copie dupa documentul cuiva,. Din aceasta cauza, copierea digitala trebuie judecata de la zero, pe baze . Cuvantul xerox explicat in DEX.


Marga si Andronescu verificau daca se copiaza la Bacalaureat. Elevii n-au ajuns sa copie in masa fiindca frauda a fost incurajata de. Legii, prin mărfuri-pirat se înţeleg “toate copiile , indiferent de suport,. ARN care conține și exoni și introni, dar după.


Hârtie de calc = hârtie transparentă de copiat. Nume - identificator secundar (VR).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare