luni, 30 octombrie 2017

Monografie contabila imputare salariat

Monografie contabila imputare salariat

In ce priveste inregistrarea imputatiei datorata de un salariat , in urma lipsei la inventarul de la. Cum intocmim monografia contabila ? Cum înregistrez în contabilitate decizia de imputare ? Scade valoarea de intrare a tirului în gestiunea firmei? Un salariat al societatii a avariat o masina (autoutilitara de transport marfa) in timpul programului de lucru, din neglijenta. Convorbiri telefonice personale recuperate de la salariati. AJUTOR - inregistrare sume prin decizie camera de.


Monografie contabila imputare salariat

Am un obiect de inventar dat in folosinte unui salariat. Forum 1 contabilitate - Conta. Daca nu exista decizia de imputare si nu s-a facut poprire pe statul de plata,nu e . Bineinteles ca de regula, acest gen de salariati nu pleaca cu mana goala din acea gestiune, lasand in urma. Acesta suma nu se imputa ! Fiscalitate si monografie contabila pentru bunuri lipsa din gestiune.


Decizie de imputare si angajament de plata pentru salariat. In urma inventarierii. Daca lipsa se imputa unei persoane care nu este un salariat al societatii. Sunt posibile tipuri de monografii pentru avantaje:. Daca salariatul isi recunoaste vina, imputarea sumelor se face in baza: - procesului verbal de constatare si evaluare a pagubelor - deciziei de imputare - listei de . Documentele care stau la baza înregistrărilor în contabilitate pot dobândi.


Monografie contabila imputare salariat

Decizia de imputare se întocmeşte pe baza actelor de constatare . Astfel, notele contabile pentru înregistrarea . Monografii contabile. Contul 4ţine evidenţa drepturilor cuvenite salariaţilor. Se înregistrează în contabilitate produse finite în valoare de 5lei oferite gratuit. Articole › Alte-operatii-pri.


TVA aferenta produselor acordate salariatilor : 635. IT care nu are salariati ? Contabilitatea institutiilor publice : Institutii publice solutia de care ai nevoie. Imputarea salariatilor a contravalorii halatelor. CONTABILITATEA STOCURILOR CUMPĂRATE ÎN VEDEREA.


Monografie contabila imputare salariat

Intrebare: Pentru bunurile lipsa imputate gestionarului trebuie sa colectam TVA ? Care este documentul justificativ în baza căruia se poate imputa marfa constatată. Trebuie menționat faptul că salariaţii nu răspund de pagubele care se încadrează. Colaborez cu birouri de avocatura si de expertiza contabila. Solutii de consultanta contabila , spete analizate.


Neachitarea unui credit bancar de către un salariat cu instituirea unei popriri pe. Societatea decide imputarea pagubei catre acest. Procedură privind lipsa de marfă din gestiune cu imputarea acesteia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare