luni, 30 octombrie 2017

Program eliberare carte de identitate

CARTE DE IDENTITATE , ELIBERAREA PRIMEI CĂRȚI DE IDENTITATE LA ANI. DIRECŢIA LOCALĂ DE EVIDENŢĂ A PERSOANELOR SECTOR 6. Program de audiente D. Pentru cazurile deosebite se poate elibera o carte de identitate in ore, . Carte identitate provizorie Vize de resedinta Alte acte. Nasteri Casatorii Decese Transcrieri Diverse. Vă rugăm verificați programul de pe prima pagină pentru birourile de . EVIDENTA PERSOANELOR – DEPUNERI SI ELIBERARI ACTE.


Termenul de eliberare a cartii de identitate este de - zile de la data depunerii. Pentru a afla programul de lucru cu publicul selectați de mai jos S. Galerie Foto Galerie video Carte de oaspeți Camera Web. Registrul Spaţiilor . MESAJ IMPORTANT din pagina principala a site-ului. Luni, PRELUARI ACTE:08. Acest program este valabil pe perioada stării de alertă, începând cu data de 02.


Operatori cu program special. MANAY CHINESE FOOD (livrări la domiciliu). Depuneri şi eliberări acte de identitate. Serviciul de Evidenţă a Persoanelor. Miercuri: 8:- 16:30.


Program eliberare carte de identitate

Vineri: 8:- 13:30. Primiri cereri și eliberări acte de identitate. Eliberare acte de identitate pe perioada starii de urgenta. ACTE NECESARE PENTRU ELIBERAREA CARTII DE IDENTITATE PROVIZORII. PROGRAM CU PUBLICUL . Incinta Mall Veranda, str.


Ghiseul SDRS isi va relua activitatea in data de 03. Multumim pentru intelegere! Sector Bucuresti – tel. Aplicația afișează în timp real intervalele orare disponibile. Carte de identitate provizorie-cetăţeni români cu domiciliul în străinătate şi .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare