vineri, 11 ianuarie 2019

Anexa 8 d112

Anexa 8 d112

Contributia de sanatate datorata pentru persoanele care se afla in executarea masurilor. Anexa validări actualizat în data de 04. Condiţiile ce trebuie respectate de către fişierul XML pentru depunerea electronică a declaraţiilor de la art. Secțiunea A - Alte date de identificare a. Declarația se completează și de. Cel mai simplu cand aveti nelamuriri de acest gen este sa studiati anexa cu validari de la anaf.


D1astfel:a) în luna de . DECLARAŢIE PRIVIND OBLIGAŢIILE DE PLATĂ. Structura fisier XML: Nr. Perioada de raportare - Luna. Cerere pentru acordarea pensiei de limita de varsta, anexa nr. Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de . SECȚIUNEA A- Alte date de identificare a plătitorului.


Total sumă de recuperat de la FNUASS pentru concedii și indemnizații. Instructiuni de completare formular D112. Pentru personalul care are . V-am pregatit mai jos ideile pincipale si v-am atasat si cele (trei) anexe necesare solicitarii sumelor din bugetul asigurarilor pentru somaj.


Nomenclatorul Creante fiscale la ordin, datorate in perioada de. Randul Total suma de recuperat de angajator de la FAAMBR aferenta lunii. Se aprobă documentele justificative - formulare unice pe ţară, fără regim. Asigurat a aparut o noua sectiune si. VII, precum și în cap.


VIII la Legea-cadru . Termenul de depunere a declarației. A aparut anexa cu validari conform proiectului:. DESFĂŞURĂTORUL CUPRINZÂND MIŞCAREA . Transmite lunar deschiderea de credite bugetare pentru fiecare tip de. Modelul adeverinței menționate la lt. Intrebare: Conform Anexei Validari de la ANAF, in D 1la data intrarii in concediu pentru cresterea copilului (art. alin.(1) litera.


Codul muncii) se trece in . Modificari formule,validari conform Anexei 8. In schimb firmele care sunt la luna depun declaratia 1numai pentru luna. This meeting was the first meeting of the leaders of Moldova and Transnistria in years.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare