luni, 28 ianuarie 2019

Rusia stiri militare

Industria militară rusă. Ultimele știri despre evoluția industriei militare ruse. Rotobul rusesc Platforma-M. Rusia nu e foarte bine pregătită, dar are avantajul că are un teritoriu foarte mare și că e dispusă să.


Rusia stiri militare

This story is over years old. VIDEO) Rusia utilizează vehicule militare cu motoare reactive pentru dezinfectarea străzilor. ALTE ŞTIRI RECENTE: Autopilotul . Cele mai importante lucruri de stiut despre Rusia. CELE MAI NOI ȘTIRI DESPRE RUSIA. Putin anunta va dota marina militara rusa cu arme nucleare hipersonice si cu.


Putin isi afiseaza puterea navala in mai multe parade militare impresionante. Rusia accelereaza testarile pentru obtinerea unui vaccin anti-COVID. Inca un elicopter militar s-a prabusit in Rusia , la cateva zile dupa un accident similar. Exercițiul militar vine în contextul în care ONU continuă să dezbată situația armamentului nuclear și Tratatul dintre SUA și Rusia , care va . Etichetă: stiri militare din rusia.


Rusia stiri militare

Rusii calca apasat… …pentru economia lor rahitizata de pretul titeiului si comanda de avioane multirol . Exerciţii şi alte activităţi de pregătire a forţelor militare ruse din cadrul. Potrivit unei surse din industria de apărare, citată de agenţia de ştiri. OMS avertizează Rusia în legătură cu riscul de „răspândire exacerbată„ a coronavirusului în timpul paradei militare din iunie, la care vor . NATO, ONU, relatii internationale.


Rusia produce ARMA SUPREMĂ cu care poate atinge SUA! SUA promit o reacție virulentă dacă se confirmă că Rusia plătea forțele talibane. O unitate a agenţiilor de informaţii militare din Rusia le-a oferit în . Flota de Nord a Rusiei pune la punct îndeplinirea sarcinilor defensive. Departamentul militar al Federației Ruse nu a comunicat dacă nava . Rusia analizează o posibilă reducere a cheltuielilor militare , în condiţiile în care preţul scăzut al petrolului şi pandemia de coronavirus i-au . Actualitate Home - HotNews.


Rusia stiri militare

Idlib au folosit lansatoare portabile cu care au încercat să doboare avioane militare ruse și siriene, scrie Reuters. Preşedintele Rusiei Vladimir Putin se pregăteşte pentru desfăşurarea unei operaţii militare unilaterale împotriva rebelilor Statului Islamic din Siria, dacă nu va . Exclusivitati si braking news-uri publicate de jurnalisti cu experienta. Diplomația COVID”: Cum Rusia , China și UE concurează pentru simpatiile sârbilor. Mogherini: Moscova își acoperă problemele interne cu acțiuni militare.


Iar una dintre ele este Federatia Rusa. Stirile false abunda. Desigur, blindatele pline de militari nu sunt de anul asta pentru ca, fireste, exercitiile nu au inceput.


Rusia stiri militare

Krasnoiarsk din Rusia , relatează agenţia rusă de ştiri RIA,. Explozia s-a produs pe teritoriul unei unităţi militare ” – a precizat sursa .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare