miercuri, 23 ianuarie 2019

Intimat petent ce inseamna

Intimat petent ce inseamna

Ce inseamna PETENT - scris de tritoiu - raspunsuri. Dar daca este inculpat sau intimat ? INTIMAT , parte într-un proces care se află în situaţia unui pârât în anumite. Definitie petent - afla ce inseamna petent si toate sensurile acestui cuvant din dictionarul explicativ al limbii romane - DexOnline.


Intimat petent ce inseamna

Depinde din ce parte priviti lucrurile! Sunt chemat in instanta in calitate de intimat intr-un. Răspunsuri Avocatnet. Diferenta intre intimat - inculpat si apelant- inculpat. SI CUVANTUL PETENT PENTRU FOND . In procesul penal, in calitate de intimat poate sa apara inculpatul sau partea responsabila civilmente.


Părțile din prezentul proces penal sunt petentul L. La prima fază de judecată părțile se numesc reclamant și pârât. La judecata aflată în recurs, . Arestati) PENITENCIARUL. NCPP) contestația la executare. După prima înfățișare s-a făcut modificarea la reclamant- parat. Ce înseamnă acest lucru?


Intimat petent ce inseamna

Traducere în engleză - exemple în română. Reverso Context oferă traducere în context din română în engleză pentru intimata , cu exemple: respingerea acțiunii în anulare formulată la Tribunal de . Probele pot fi propuse atât de petent , cât şi de către intimat , în condiţiile art. Trifan Macovei, la S - O. Falcau, iar la V - O. Costil Vasile a Iuri.


Petenta a invocat nulitatea absoluta a procesului verbal de contraventie, pentru. In cauza, din inscrisurile aflate la dosarul cauzei, prezentate de intimata ca fiind inscrisurile. Locul savarsirii contraventiei este mentionat la punctul E din actul . Parchetului de pe lângâ înalta Curte de.


Intimat petent ce inseamna

Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanta de către petenta COMVEX S. Litigii referitoare la Hotararile AGOA din 26. Parti: Apelant- intervenient - Bucur Obor S. Jjudecătorului delegat. Deciziei Curții de Apel Cluj, a dispus.


Intimat - petent - Manea Carmen.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare