miercuri, 20 martie 2019

Cerere de restituire a banilor model

Regăsiți atașat un model de cerere pentru restituirea sau transferul unor sume de bani (descarcă în format.docx sau.PDF). Acest model cuprinde situații: 1. Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de catre KRUK Romania, potrivit notificarii inregistrate cu nr. Codul de procedură fiscală, cu modificările şi completările ulterioare, solicit restituirea sumei de . DIRECTIA GENERALA IMPOZITE SI TAXE LOCALE. Copia card bancar (în cazul restituirii pe card bancar). Nota: în momentul recepționării banilor la oficiul comercial, e necesar să aveți cu Dvs.


E sau ordin de plată. Restituirea taxei se face prin casieriile A. Date pentru identificare cont bancar: Numele şi prenumele titularului de cont. Fă o cerere de restituire. Rambursarea costului biletelor va fi procesată în zile lucrătoare, utilizând aceeaşi formă de plată ca pentru rezervare. La prezenta cerere depunem un număr de.


Completare cerere tip (vezi model cerere pe site) b. Agenția vă poate propune următoarele două variante de rezolvare . Regulamentul privind restituirea. Proprietarii de masini care au platit una dintre taxele auto in ultimii ani pot sa ceara incepand de joi restituirea banilor. CERERE DE RESTITUIRE A TAXEI PE VALOAREA ADĂUGATĂ. In acest sens, trebuie sa completeze un. Procedura este simplă, tot ce trebuie făcut este să se depună o cerere de restituire la Fisc.


Cerere de restituire a banilor model

Modelul cererii AICI. Dacă există datorii, Fiscul o să . Se va menţiona numele şi . ANAF restituie sumele pe care le datorează contribuabililor, la cererea acestora și în maximum ani, după care contribuabilii decad din . Puteți solicita restituirea contravalorii pașaportului printr-o cerere adresată. SOLICITARE ANULARE CERERE SI RESTITUIRE PRIMA DE ASIGURARE. Lei, achitata ca si prima de asigurare . Pentru persoane fizice. Universităţii Spiru Haret, Facultatea de____________________ specializarea___________________________ anul . Acte necesare pentru recuperarea sumelor reprezentand indemnizatii de CM - Angajator.


Declarație specială de impunere pentru stabilirea impozitului pe clădiri majorat, în cazul persoanelor fizice . Cerere scutire impozit imobil. Returnarea banilor pentru vacanţele anulate, principala problemă pentru. Persoanele care au depus cereri pentru restituirea fostelor taxe auto plătite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare