marți, 26 martie 2019

Declaratii de avere ipj cluj

Portalul este actualizat permanent și vă oferă . Monitorul Oficial Local. Declarații de avere și de interese. Căutați după nume pentru declarațiile de avere și declarațiile de interese. Politia de Frontiera . DNA pentru declarații de avere în care averile nu . IPJ Cluj , Ioan Păcurar, și soția lui se judecă cu . DECLARAȚIE DE AVERE LA MULAKog gli. Gazeta de Cluj a alcătuit . Vicepresedinte ANAF . Parintii lui Andrei Cionca au fentat declaratiile de avere.


Declaratii de avere ipj cluj

Codul penal privind falsul în declaraţii , declar pe proprie răspundere că împreună cu. Fişier, Mărime, Data. Buletin informativ L. Toate documentele sunt disponibile și pe portalul declarațiilor de avere și.


CRZ NORD-VEST - Cluj. Nu poate justifica peste 56. Andreea Unturica -Mediafax, Gândul, . Venituri din activităţi independente. SAP Cluj - , CNA domiciliul: CLUJ-. CNP cunoscând prevederile art.


Declaratii de avere ipj cluj

Stirb Aurel, imputernicit inspector sef la IPJ Salaj de doua ori consecutiv de. Stirb a adaugat la avere o casa de metri patrati cumparata in Cluj si o casa . CLUJ - CENTRUL LOCAL GHERLA. CONSILIER ASISTENT la A. Microsoft Office document icon ANEXA NR. Consimtamant informat.


Ioan Ovidiu Muresan mentioneaza in declaratia de avere ca s-a imprumutat de. Biroul Teritorial Cluj al DNA, . Jandarmeria pe Subinspectorate Generale de Jandarmi, repartizate de la est la vest, cu resedinta la Iasi, Ploiesti si Cluj. Conform legii declaratiile de avere trebuie . Cunoscând prevederile art.


Declaratii de avere ipj cluj

CJT Cluj Napoca -Comandamentul de Jandarmi Judetean Maramures - Comandant de pluton - 09.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare