luni, 11 martie 2019

Mediafax externe

Activisti au vopsit pe 5th Avenue, in fata Trump Tower, cu galben BLACK LIVES MATTER. Primarul New Yorkului i-a ajutat. Press shift question . Stiri externe de ultima ora. Afla noutatile din straintate, stiri internationale din actualitate, politica, social si magazin. Citeste stirile externe importante.


Mediafax externe

Afla care sunt stirile zilei, breaking news. Vezi cele mai noi stiri online, stiri interne, externe , economice si politice. Citește cele mai importante știri externe de ultima oră din politică, economie, divertisment, sport. Urmărește ultimele știri internaționale pe stirileprotv. Ai cele mai importante evenimente din lume, știri din diaspora și relatări de la corespondenții din străinătate.


Cele mai noi stiri din business si mediul economic. Ziarul Financiar va ofera zilnic stiri economice din Romania, noutati interne si externe , analize, studii de caz. Grecii schimbă regulile de intrare în ţară. Prezență record la urne (Ipsos). Trump a invatat lectia Niciodata sa nu spui Niciodata.


Donald Trump a reusit sa-ti atraga din nou . NATO, ONU, relatii internationale. Accesați Legături externe. Costin Ionescu, HotNews. PLUS cere un audit extern de cercetare și management financiar pentru . Dan are ani, este din Galaţi şi . Dominic Raab a discutat marţi, prin telefon, cu ministrul chinez de Externe , Wang Yi. Mediafax citând agenția Bloomberg.


Ministrul britanic de Externe a . Care va fi salariul romanului in Ucraina. Mircea Lucescu este noul antrenor al lui. Germania după ce a furat bunuri de 200.


Mediafax externe

FCSB s-a mutat la vecini: cele două echipe desprinse din CSKA. România, potrivit mediafax. Fascinanta poveste a unei fraude de proporţii: cum a ajuns .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare