marți, 26 martie 2019

Mfinante ro cui

Cauta o firma dupa CUI sau Nume. Generează bază de date . Registrul persoanelor impozabile înregistrate în scopuri de TVA conform art. Activează asistenţă vocală . Cea mai usoara cale sa afli informatii despre o firma si bilanturi la ministerul de . LISTA FIRMELOR DIN ROMÂNIA. VERIFICA ORICE FIRMA.


Mfinante ro cui

Obtine informatii despre o firma in orice moment pe baza numelui sau CUI -ului. Fă-ți un cont Documentație. O colecție de API- uri . Rapoarte financiare . Dacă atributul fiscal are valoarea „ RO ”, acesta atestă că persoana juridică a fost luată în . LINK-URI SPONSORIZATE. Parametri: tip = tipul solicitarii cui = cif-ul pentru care se face solicitarea an = anul luna. Ne puteti contacta la adresa de mail spv.


Bucuresti , Romania , Email: ana. Legislație, rubrica Legislație națională. Created with Highcharts 4. Stare firmă ‎: ‎INREGISTRAT din data Ianuarie. PLĂTEȘTE PRIN GHIȘEUL. De menționat BENEFICIARUL și CUI -ul pe documentul de plată!


Mfinante ro cui

Primărie și plata restanțelor se fac pe bază de CNP pentru persoane fizice respectiv CUI pentru persoane juridice. Date de contact, informatii financiare, persoane de decizie. Fisa unei firme contine urmatoarele informatii: Date de identificare: denumire, adresa postala completa, CUI , Nr.


Numărul de angajaţi a scăzut la 5. Notă: Informaţiile sunt preluate de pe mfinante. Media error: Format(s) not supported or source(s) not found. WBInfographic-Movie- ro.


DIRECȚIA REGIONALĂ ANTIFRAUDĂ SUCEAVA. De pe datele furnizate de mfinante. COFETĂRIA AMALIA MARIA S. TULCEA – Adresă, date financiare, . Un request poate contine maxim 5de CUI -uri. Initiator, interfata exista deja pe mfinante , doar ca mai are accese de depresie si mai pica in butoiul cu . Listă (catalog) firme din România - Internet - DevForum. CUI -ul sediului principal cat si pentru CUI -ul sediului secundar.


Nu s-au putut procesa corespunzator datele primite mar. Platitor sau neplatitor TVA? Răspunsuri Avocatnet. De unde stiu daca o firma este sau nu platitoare de TVA? Am auzit de la cineva ca cei care nu platesc nu au nici R, nici RO la CUI - e adevarat?


Mfinante ro cui

CUI bugetul de stat - Forum 1 contabilitate - Conta. Public › DetaliiDocument legislatie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare