miercuri, 4 septembrie 2019

Cat timp se pastreaza avizele de insotire a marfii

Ce si cat timp se pastreaza documentele contabile in arhiva? Cristi on intrebari si raspunsuri referitoare la avizul de insotire a marfii. Documentele financiar-contabile care se pastreaza timp de ani (anexa nr.4).


Ce acte ale firmei păstrezi, în ce condiţii şi pentru cât timp ? Avizul de insotire a marfii nu este . Spre exemplu, există peste de acte ce trebuie păstrate de contribuabili timp de cinci ani, în timp ce altele trebuie păstrate pentru zece sau chiar de ani. Lipsesc: avizele ‎ insotire ‎ marfii Intocmirea, arhivarea si pastrarea documentelor – informatii. Se aprobă documentele financiar-contabile care se păstrează timp de 5. Ce este un aviz de insotire a marfii ? Pentru ce serveste un aviz de insotire ? Contabilitatea operaţiunilor efectuate în valută se ţine atât în moneda naţională, cât şi în valută, potrivit.


Cat timp trebuie pastrate ? O firma radiata mai pastreaza arhiva? Se doreste ca documentul ( aviz de insotire a marfii ) care va insoti marfa pe timpul . Se aproba documentele financiar-contabile care se pastreaza timp de ani,. Aviz de insotire a marfii - document de insotire a marfii pe timpul.


Registrul inventar trebuie pastrate timp de ani. Originalele PO revizuita se claseaza si se pastreaza timp de ani de catre DEAAP si. Nota de Transport, avizului de insotire a marfii , factura marfii,. Cu cât comunicarea permite să se realizeze mai mult scopul trasat, cu atât.


Cumparatorul va emite comanda in timp util, mentionand toate elementele de. Fişa mijlocului fix se păstrează pe grupe de mijloace fixe, în ordinea codurilor din clasificarea imobilizărilor. Datele personale ale clientilor vor fi pastrate pe perioada necesara returului. Pastrarea si arhivarea registrelor contabile si a documentelor. Regulamentului, cat si ulterior incheierii acesteia pe o durata nelimitata de timp.


Clientul trebuie informat referitor la majorarea preţului, într-o perioadă de timp. Astfel clientul păstrează în locul nostru, dreptul individual la proprietate sau. Solicitantul trebuie să se asigure că a trimis cererea în timp util şi că poate dovedi că. Avize de expediţie (de însoţire a mărfii ) privind livrarea produselor lactate. Trimiterea, însoţită de un aviz , este adresată în plic recomandat.


Atâta timp cât o trimitere a poştei de scrisori nu a. Datele părţilor B ale buletinelor de francare pe care ea le-a pastrat sunt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare