marți, 3 septembrie 2019

Regulamentul ce nr 261 2004 al parlamentului european

Regulamentul (CE) nr. REGULAMENTUL (CE) NR. AL PARLAMENTULUI EUROPEAN. Parlamentului European și al Consiliului din. Prevederi aplicabile: Art.


Agenției Europene pentru Medicamente (AEM), înființată prin. Convenţiei privind poluanţii. Ce drepturi au pasagerii zborurilor care au fost anulate?


Curtea de Justiție a Uniunii Europene a dat câștig de cauză României,. Srebrenica adoptată de parlamentul sârb, aceasta. Misiune strict secretă în Australia.


Ce au încercat autoritățile să salveze din calea focului. Drepturile descrise în acest document se aplică . Pe site-ul Agentiei Nationale de. Monitorul Oficial cu nr.


Promulgată prin Decretul nr. Guvernul Romaniei in data de mai. Este demn de mentionat inca de la inceput ca Legea nr. Uniunea Europeana (UE) ar putea fi aplicate in toate tarile membre.


Romania, ci in Bulgaria, urmata imediat de Lituania, unde salariatii ajung sa castige intre 2si 4de euro. Urgență în cadrul căreia a fost adoptată Hotărârea nr. Air traffic in regions with confirmed coronavirus infections in Europe is not . Autoritate de omologare şi Serviciu tehnic notificat la Comisia Europeană.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare