miercuri, 18 septembrie 2019

Se inchid granitele

Ady , prostane, daca se inchid granitele piei de foame, ca in tara noatra. Li se închid graniţele. PS reacție de ultim moment. Scandal de proporții pe scena politică.


PSD trage semnalul de . Cehia, una dintre multele țări care își închid granițele. Dramatic este faptul că strategia lor de luptă contra pandemiei a eşuat, iar românilor li se închid graniţele Europei”, susţin reprezentanţii PS . Mai multe state din lume au declarat stare de urgenţă din cauza noului coronavirus şi urmează să îşi închidă temporar frontierele începând de . Italia își închide granițele pentru cetățenii din țări. Republica Moldova este pe listă. Italia şi-a închis graniţele pentru persoanele care . Luni se ÎNCHID GRANIȚELE cu Germania“: MAE, OFICIAL despre anunțul care a pus pe jar românii. Românii, din nou la un pas să cadă în . Grecia: Se închid granițele terestre.


Un singur punct de trecere a frontierei rămâne deschis. Multe dintre punctele de trecere a frontierei din . Suntem ciumații Europei. Biroul turismului elen la. Singura care va rămâne deschisă este Kulata-Promachonas.


Se inchid granitele

Granițele dintre țările membre ale Uniunii Europene este foarte posibil să se deschidă pentru cetățenii Uniunii, chiar în luna iunie, în urma . Financial Intelligence. Germania a decis să închidă de luni dimineața granițele cu Franța, Elveția, Austria, Danemarca și Luxemburg. Decizia nu va viza transportul . Frontierele externe ale Uniunii Europene vor rămâne închise şi după iulie.


Terasele și sălile de joc se închid la ora 23. Sedinta de urgenta a guvernului de la Atena. State din întreaga lume îşi închid graniţele şi impun restricţii stricte de călătorie pentru a limita răspândirea coronavirusului. IMPORTANT - situația la granițele R. Actualizare - iulie, ora 13:00.


Se inchid granitele

Inca o tara isi inchide granitele pentru moldoveni. MAE, despre anunțul care a pus pe jar. Ungaria a pus tara noastra pe lista rosie de.


Si m-am gandit sa scriu un post scurt care pana la urma a iesit lung si sa scriu mare: NU SE INCHID GRANITELE GRECIEI, NICI MACAR CELE . Avertisment pentru români al unui medic grec. Invitat la Digi 2 medicul grec .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare