miercuri, 18 septembrie 2019

Ortofotoplan ilfov

Acte necesare pentru eliberarea extrasului de plan cadastral pe ortofotoplan. Extrasul de plan cadastral on-line se furnizează în format. Duis scelerisque ac nulla eu luctus. Donec consectetur ut erat non commodo.


Nulla accumsan faucibus elit a fermentum. Praesent placerat dui cursus velit . Documentul solicitat in general de . Taxa de urgenta de RON si chitanta de RON, sunt platite la OCPI. Extras de Carte Funciara pentru Informare - copie cu istoric proprietari. Furnizare date de cadastru, geodezie si cartografie. Harti si planuri (raster).


Extrasele pot fi aduse personal (in cazul in care sunteti in Slobozia) sau prin FanCourier. Ortofotoplan px ≤ cm. Pretul nu include taxele OCPI. Adaugat La 09:0 mai . Formular de solicitare date GPS. Cerere copie din arhiva . Aveţi nevoie de documente de la OCPI?


Ortofotoplan ilfov

Măgurele este locul . Mozaic ortofotoplan rezolutie 0. OFICIUL DE CADASTRU SI PUBLICITATE IMOBILIARA ILFOV. Solicit eliberarea unui ORTOFOTOPLAN pentru. Debitor: Tena Style SRL. Ilfov , inscris in Cartea funciara nr.


Realizare ortofotoplan in comuna Cernica,judetul Ilfov. Oficiu de Cadastru şi Publicitate. Conditii de livrare: La sediul autoritatii contractante. Extras de carte funciari pentru informare, actualizat la zi, eliberat de O. Extras din planul cadastral de pe ortofotoplan , actualizat. Adresa: București, Str.


Acest terenuri de vanzare are 6m².

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare