luni, 18 noiembrie 2019

Niciun raspuns dupa interviu

Niciun raspuns dupa interviu

Rămâneți activ și după interviu. Dacă nici în a doua săptămână după interviu nu ați primit niciun răspuns , acum este timpul să sunați. E obligatoriu să vă . Răspunsul și feedback-ul după interviu fac parte din regulile de aur.


Niciun raspuns dupa interviu

Iată zece lucruri pe care ai putea să le faci, conform Forbes. Ce facem dacă nu primim niciun răspuns după un interviu de angajare? Cum procedăm atunci când am participat la un interviu de angajare, . După primul interviu , angajatorii, de obicei, accentuează că veți primi un.


Dacă nu ați primit niciun răspuns nici în a doua săptămână după interviu , este . Mai precis, cati ofera un raspuns cert tuturor celor care au sustinut un interviu. Daca nu faci acest lucru, s-ar putea sa nu primesti, la randul tau, niciun raspuns. De ce uneori candidatii nu primesc feedback dupa interviu ? Din punctul meu de vedere interviul a decurs bine dar nu am mai primit nici un raspuns. Nu ai primit niciun răspuns după interviul de angajare. Uite ce trebuie să faci pentru a primi feedback de la angajator.


Niciun raspuns dupa interviu

Nu am primit nici un raspuns referitor la rezultat. Repet, sunt si firme care la maxim doua-trei saptamani dupa interviu , iti spun fie esti angajat, . Adesea, în urma unui interviu de angajare plecăm cu impresia că răspunsul va. Ai fost selectat pentru interviu , te-ai dus, ți s-a parut că te-ai descurcat ok și. Politica firmei spune că niciun răspuns înseamnă de fapt “Nu”.


După cum îi spune chiar numele, scrisoarea de mulțumire este o formă oficială prin care îți exprimi mulțumirea față de angajator, chiar după un interviu. A rămas doar așteptarea unui răspuns ? Ei bine, după părerea noastră încă mai ai un as. Nu ar trebui să ai niciun obiectiv secundar.


Niciun raspuns dupa interviu

Controleaza-ti emotiile la interviu si, pe langa faptul ca vei lasa o impresie buna. Saptamana urmatoare, nu am primis nici un raspuns iar la inceputul saptamanii ce a venit, am cerut un feedback pe e-mail. Notează ce ai aflat imediat după interviu , cât timp informaţia este proaspătă;. Intervievatorii nu sunt preocupaţi doar de ce răspunsuri dai la întrebările lor.


Mai întâi vă prezentați și fiți amabili. Stau mult în casă, răspund la telefon și e-mail la orice oră din zi sau din noapte și. Mică sau mare, firma la care aplici trebuie să te aștepte la interviu așa .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare