marți, 12 noiembrie 2019

Obligativitate stampila institutii publice

Lege semnată: Ștampila , eliminată din marea parte a instituțiilor statului. Actele de stare civilă, contractele publice și alte documente oficiale . Utilizarea stampilei in institutia PUBLICA. Mai ales ca administratia publica autohtona functioneaza inca dupa metode si cu instrumente de secol 19. Eliminarea obligativitatii stampilei in institutiile publice. Ministerul Finanțelor, conform.


Adio ștampila din instituțiile publice , de pe actele de stare civilă sau alte documente oficiale. Legea privind eliminarea obligativităţii ştampilei în instituţiile publice este printre foarte puţinele proiecte care au fost iniţiate de Opoziţie în . Stampila va fi eliminata si din institutiile publice. Obligativitatea ștampilei de pe documente a fost eliminate oficial prin două acte. Nici instituțiile publice nu mai sunt obligate la ștampilă.


Iniţiativa prevede că instituţiile administraţiei publice nu vor mai fi. Un proiect de lege care stabilește ca nici instituțiile statului să nu. ANULARE OBLIGATIVITATE ȘTAMPILĂ INSTITUȚII PUBLICE. Mai precis, inițiativa prevede că instituțiile administrației publice nu.


Nu mai exista obligaţia pentru PFA, PJ de a aplica ştampila pe. La doi ani dupa ce Comisia Europeana a propus eliminarea stampilei in tarile in care. Aceasta rămâne indispensabilă în cazul instituțiilor publice. La articolul punctul cuvintele , , ştampilă cu firma sa și alte elemente.


Prezentul proiect are drept scop eliminarea obligativității utilizării ştampilei în activitatea. Funcționarii și alți angajați ai instituțiilor publice românești care vor mai solicita firmelor să-și pună ștampile pe declarații, cereri sau alte . Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea prin care este eliminată ștampila din administrația publică. Actul normativ prevede că instituțiile. Prin modificarile aduse se elimina obligativitatea aplicarii stampilei pe documentele emise in relatia cu institutiile publice. Prevederile intra in . Atâta vreme cât ștampila nu mai este obligatorie, documentele vor putea.


Potrivit noii legi, instituțiile administrației publice nu vor mai fi . Concret, instituțiile publice nu vor mai fi . Proiectul de lege privind eliminarea ștampilei din administrația publică , inițiat. De asemenea, actul normativ elimină obligativitatea aplicării ştampilei atât pe. Sunt prelungite anumite termene referitoare la obligativitatea utilizării exclusive a . Propunerea legislativă de eliminare a obligativității aplicării ștampilei în instituțiile publice a trecut de Senat în unanimitate.


Instituţiile statului nu vor mai aplica ştampila pe o serie de documente,.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare