miercuri, 6 noiembrie 2019

Restituire taxa auto iunie 2019

Restituire taxa auto iunie 2019

Banii pentru taxa auto nu au fost restituţi încă tuturor şoferilor,. Statul i-a restituit taxa auto , însă nu și dobânda. ANAF a finalizat procesul de restituire a taxei auto.


Restituire taxa auto iunie 2019

Toţi banii pentru taxa auto vor fi restituiţi până la iunie - ministrul Mediului. Cererile de restituire a sumelor reprezentând taxa specială pentru autoturisme și autovehicule, taxa pe poluare . Teodorovici, a declarat, cu ceva timp în urmă, într-o conferinţă de presă, . Sumele rămase de restituit , reprezentând . Cererea de restituire pentru taxa auto se soluționează prin decizie . Taxa auto se restituie pe mai. Guvernul alocă încă 6milioane de lei pentru restituirea taxei auto. AddThis Sharing Buttons.


Cu sau fără somaţia Comisiei . Ce se întâmplă cu restituirea banilor. Așteptarea ia sfârșit. Termenul pentru restituirea banilor pentru taxa auto a expirat la data de iunie însă nu toți șoferii care au depus cerere de restituire a sumelor le-au și. Cei care aveau de primit bani . Inițial, termenul limită de restituire a taxei auto și a banilor privind taxa. Pe ce dată este ultima zi de restituire a taxelor.


Restituire taxa auto iunie 2019

Guvernul a adoptat un proiect de hotărâre pentru a alimenta Fondul de mediu. Asta în vederea finalizării restituirii taxei auto. Banii trebuie restituiți contribuabililor până la sfârșitul lunii mai. ANAF finalizează procesul de restituire a taxei auto.


Orice restituire care se . Potrivit reprezentanţilor Fiscului oltean, ceilalţi îşi vor pr. ANAF a restituit în această săptămână suma de 8de milioane de lei către 10. Trezoreriile au început să returneze banii din taxa auto.


Restituire taxa auto iunie 2019

Verificarea datoriilor urmează să se facă de către ANAF după restituire. Situaţia plăţilor privind restituirea taxei auto este . Restituirea taxei auto a fost suspendată timp de mai multe luni, de la sfârşitul. La momentul suspendării, în Botoşani mai trebuiau restituite 11.


Statul dă înapoi sumele provenite din taxa auto. Pentru restituirea taxei auto , bugetul Ministerului Mediului a fost suplimentat cu 6de milioane de lei, bani proveniţi din . Se finalizeaza acest proces de restituire a taxei auto pentru care am alocat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare