duminică, 15 decembrie 2019

Duplicat certificat casatorie sector 3

Acte necesare pentru transcriere căsătorie (în cazul în care se depun personal). PRIMĂRIA SECTORULUI BUCUREȘTI. ELIBERAREA DUPLICATULUI CERTIFICATULUI DE CĂSĂTORIE.


Serviciul Stare Civila Tel. Directia de Evidenta Persoanelor Sector 3. Cauti pe site-ul primariei sector la acte necesare, fara succes. Pentru certificat trebuie sa programezi recoltarea de sange, si radiografia pulmonara.


Program de lucru al birourilor de evidenţă a persoanelor sector 3. Bulevardul Mircea Vodă SECTOR. Actele necesare casatoriei (cu domiciliul in Romania):. Starea civila sector duplicat certificat nastere.


Certificatul de căsătorie se poate elibera;- oricăruia dintre soți - Pentru soțul supraviețuitor sau în caz de . Certificatul medical privind starea sănătăţii, valabil zile calendaristice de la data emiterii,. Certificatele de naştere şi de căsătorie se eliberează numai titularilor sau. Duplicate de pe actele de stare civilă se pot elibera în caz de pierdere, furt sau. Am redobândit cetățenia română și am buletin în Sectorul 3. Toate cele necesare obtinerii certificatului de casatorie sunt . Transcrieri certificate de casatorie. Incepand din data de 15.


Republica Moldova si Ucraina in . Cum se obține un certificat de căsătorie - duplicat ? Eliberarea, la cerere, a certificatelor de nastere( Duplicat ). Actul de identitate, certificatul de naştere şi căsătorie ale decedatului, în original şi fotocopii. Declaratia de casatorie se face. Adresa: Aleea Alexandru nr. Acum de la primarie i se spune sa declare pierdut acel certificat de casatorie ca sa ii. Bucureşti Telefon 021.


Un act de stare civila este un inscris autentic prin care se poate dovedi nasterea, . Copilul din casatorie ia numele de familie comun al parintilor. Actele de stare civilă - exemplarul I se arhivează la D. Duplicatul adeverinței de înhumare sau de incinerare pierdută ori . Duplicate , corectii pentru certificat de naștere și căsătorie românesc Cele. Normele UE privind acceptarea de către autoritățile din altă țară a UE a documentelor oficiale ( certificat de naștere, certificat de căsătorie , cazier judiciar) fără .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare