luni, 23 decembrie 2019

Reinnoire certificat digital digisign

Reinnoire certificat digital digisign

Reinnoirea online a certificatului digital calificat. Certificat digital calificat pentru semnatura electronica. Cerințe obligatorii pentru procesul de reînnoire online. Instructiuni pentru reinnoirea online a certificatului digital calificat DigiSign.


Reinnoire certificat digital digisign

Va multumim pentru alegerea de a reinnoi certificatul digital emis de DigiSign. Astazi am avut nevoie sa reinnoiesc certificatului digital si am apelat la departamentul de . In fereastra care se va deschide, asigurati-va ca se regaseste certificatul emis pe numele dvs. MySMIS – un nou sistem informatic care permite interactiunea la distanta, utilizand certificate digitale calificate Digisign.


Cum puteti beneficia de bonus: Accesati portalul . Preturile nu includ TVA. Plata se poate efectua: - prin ordin de plata catre unul dintre . DigiSign SA, inclusiv furnizarea de certificate digitale. Cand primiti mesaje semnate digital , puteti verifica certificatul digital al semnatarului pentru a afla daca acesta este sau nu falsificat. Acest lucru are la baza . Multumim pentru alegerea de a reinnoi certificatul digital calificat emis de DigiSign.


Reinnoire certificat digital digisign

Etapele inregistrarii la portalul ANAF: 1. Atentie: In cazul in care ati reinnoit certificatul digital si aplicatiile sunt deja instalate pe calculator, va rog sa reinstalati lantul de incerdere, de la punctul 2. Obtinerea unui certificat digital calificat - UNNPR. Daca optati pentru procesul de reinnoire online va rugam sa urmati pagina dedicata procesului de reinnoire. Cerere de revocare certificat precum si orice alte documente avand. Internet cu scopul de a îmbunătăţi comunicarea între cetăţeni.


Ai nimerit unde trebuie. Mai multe instructiuni privind utilizarea semnaturii electronice pot fi consultate la urmatoarea adresa. Digisign Ro Procedura de reinnoire a certificatului digital la portalul.


Reinnoire certificat digital digisign

Digital ID” sau „Sign As”) certificatul digital emis de catre DIGISIGN. Obs: Daca nu v-a aparut fereastra de mai jos desi dispozitivul e-Token este introdus in . Monitorul Oficial Local. Toate documentele necesare pentru obținerea certificatului digital de. DENUMIRE ACHIZITIE: REINNOIRE CERTIFICAT DIGITAL CALIFICAT.


Cod si denumire CPV:. Dispozitiv criptografic e-Token care să conțină un certificat digital calificat valid emis de către . Pentru reinnoirea certificatului, clientii Digisign trebuie sa ajunga cu token-ul pe care se afla certificatul digital la sediul furnizorului. Clientii care nu pot ajunge la.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare