joi, 10 august 2017

A fi în stare

A fi în stare

Reverso Context oferă traducere în context din română în engleză pentru a fi în stare , cu exemple: Liceul este despre a fi în stare să faci greșeli. A nu ști de unde s-o apuce = a nu se pricepe de unde să înceapă un lucru. A putea, a fi în stare să . A fi în stare (să) = a putea, a fi capabil.


A fi în stare

FI IN STARE - cuvântul nu a fost găsit. Căutare în DEX - Dicționarul explicativ al limbii române. Pentru căutare rapidă introduceți minim litere. Conectează-te pentru a adăuga un comentariu . Mentineti anvelopele in stare perfecta.


AFLĂ MAI MULTE DESPRE ANVELOPELE TALE. Fiecare Škoda are o plăcuță cu informații despre anvelope, . Nu considerăm că este nevoie de stare de alertă pe întreg teritoriul României, ținând cont de aceste excepții, de purtarea măștilor în locuri . Dicţionar Român-Englez menţinere în stare de funcţionare. SERVICII MEDICALE ÎN STARE DE ALERTĂ. N ATENȚIA PACIENȚILOR.


Cu responsabilitate pentru sănătate. Tuturor ne-a fost greu în această perioadă, . România va fi în stare de alertă încă de zile. Iohannis: ”Se vor păstra restricţiile care sunt acum în vigoare”.


Găsește definiţia lui stare şi sinonime în dicționarele româneşti. RO, a fi în stare de alertă . Starea bunurilor indicate în inventar Inventar, garanții și asigurare Regimul juridic al administrării Administrarea bunurilor altuia Despre bunuri Codul Civil din . Liderul Coreei de Nor Kim Jong-Un, este în stare extrem de gravă după o intervenţie chirurgicală cardiacă, afirmă surse citate de presa . Starea de alertă va fi prelungită cu încă de zile . Camera Deputaţilor a adoptat, miercuri seară, în calitate de for decizional, legea privind starea de alertă. Proiectul depus de Guvern a suferit . A fost prins mai târziu şi reţinut pentru de ore, starea de ebritetate avansată fiindu-i şi ea confirmată.


A fi în stare

Masuri declarare stare de alerta. Studiul de piață al Comisiei a arătat, contrar declarației părții care a efectuat notificarea, că piața acidului benzoic în stare solidă acoperă teritoriul SEE din . Convenția Europeană a Drepturilor Omului prevede că: „1. Lucrul cu formele de stare compozite. Reguli pentru firmele de transport persoane, în stare de alertă: Taxi, ridesharing, autocar, microbuz, autobuz.


Acum zile - Marina greacă a fost plasată în stare de alertă şi în “pregătiri întărite” în urma recentelor activităţi turceşti de explorare a zăcămintelor de gaze în . Cumpara Pandemia nebunilor. Confesiuni in stare de urgenta, Liviu Cangeopol de la eMAG! Ai libertatea sa platesti in rate, beneficiezi de promotiile zilei, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare