luni, 21 august 2017

Investitii spatiu comodat

Astfel, societatea care a realizat investitiile la spatiul detinut in baza contractului de comodat (comodatarul) isi poate deduce cheltuielile cu . Astfel de investiţii realizate la un bun închiriat se amortizează de către societate în cadrul perioadei prevăzute în contractul de închiriere sau comodat. Asociatul doreste sa faca investitii la spatiul respectiv. Vom vedea astfel cum ar trebui sa fie inregistrate in contabilitate operatiunile care se vor . Intrebare Care este tratmentului fiscal al amortizarii investitiilor efectuate.


Amortizarea investiţiilor la imobil, obiectul unui contract de comodat. Asupra unui spatiu preluat prin comodat nu ai cum sa faci investitii. Forum SAGA - Saga C postări apr.


Cum stabilim ce cheltuieli sunt. Contabilitate › Studii de caz contabilul. In analiza urmatoare, o societate are contract de comodat pentru sediu social. Pentru cheltuielile cu investitiile efectuate la mijloacele fixe . Astfel, existenta contractului de comodat nu este suficienta pentru a justifica. Conditii deducere cheltuieli si amortizare investitii la un spatiu in comodat.


Acest spatiu a fost cedat societatii prin contractul de comodat nr. Or, contractul de comodat este un contract de folosinta cu titlu gratuit. Spatiul este utilizat de catre comodatar in scopul desfasurarii activitatii economice proprii ;. Vrei să câştigi mai mulţi bani din investiţii ? Comunicare catre locator a valorii rezultate din investitiile efectuate in spatiile . CONTRACT DE ÎMPRUMUT DE FOLOSINŢĂ - COMODAT. Serviciul „ Investiţii , Achiziţii, Domeniu Public.


Raportul de Specialitate comun al Direcţiei Tehnic - Investiții și. Obiectul contractului este darea in folosință gratuită a spatiului din imobilul situat. Amenajare spatii sociale temporare pentru situatii de urgenta, . Contractului de comodat nr. Pentru centrala nucleară avem planuri mari, să realizăm investiţii de 8-9 . Ministrul Afacerilor Interne a declarat că a cerut prefectului să încheie contractul de comodat pentru spaţiul din mall unde va fi mutat serviciul de paşapoarte din . In cazul oricarei categorii de spatii detinute de societate in desfasurarea from ACCOUNTING. Conform contractului de comodat nr.


Lucrarile de investitii au ca scop imbunatatirea gradului de confort si ambient. Compania Naţională de Investiţii „C. Comisia de specialitate nr.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare