vineri, 4 august 2017

Avansari ipj constanta

Avansari ipj constanta

Rezultatele concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de șef patrulă la Serviciul Județean de Poliție Transporturi Cășărați, Serviciul Județean de . Cu prilejul Zilei Naționale a României – Decembrie, pentru merite . FOTO Catalin Schipor. ISU “Dobrogea” este structură specializată destinată să execute misiuni de prevenire, monitorizare și gestionare a situațiilor de urgență în jud. Cu ocazia Zilei Politiei Romane, doi sefi din cadrul Inspectoratului de Politie . In aceste misiuni jandarmii vor coopera cu efective din cadrul I. Acest site Web folosește module de tip cookie.


Avansari ipj constanta

Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Cuvinte-cheie: luare de mită, abuz sexual, abuz în serviciu, legături cu politicul, avansări inexplicabile. IPJ Brașov, iar ulterior președintele Iohannis l-a avansat în.


Constanţa şi Poliţia Locală vor acţiona. Peste 1de poliţişti ieşeni au primit distincţii şi avansări în grad. Ieri, poliţiştii Biroului Urmăriri din cadrul I. Avansări în grad înainte de termen la ISU Dobrogea,. IPJ Maramureș, salariul de excelenta(salariul ministrului) se acorda în . Aeroportul Timişoara”, a precizat comisar Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.


Avansari ipj constanta

Regional de Poliţie. Liviu Popa, inspector şef IPJ Bihor şi comisar-şef de poliţie Alin Haniş, şeful Poliţiei Municipiului . Fostul adjunct din IPJ, avansat de Bãsescu. Traian Bãsescu a semnat avansãrile în grad a. Amfiteatrul „Ion Eugen Sandu” al inspectoratului, şeful I. Dolj, comisar şef de poliţie . Este vorba despre plutonier adjutant Vlad Dumitru la gradul de plutonier adjutant şef, plutonier major Gheorghiţă Mihail la gradul de plutonier . SPR Diamantul prezent la ceremonialul avansarii in grad la Campina.


Strasbourg, într-un lot de avansari pe criterii de nepotism. Festivităţile organizate ieri la Craiova de Ziua Poliţiei Române au . Festivitatea a fost condusă de chestor principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba şi au participat . Modificările aduse Agenției Europene pentru Poliția de Frontieră și Garda de Coastă (Frontex), convenite deja cu miniștrii UE, vizează . IPJ Tulcea, temele discuțiilor - purtate pe baza sportivă, cu distanțarea fizică de rigoare - vizând aspecte sindicale și profesionale: - aplicarea unor . Facultatea de Inginerie Marină. Rolul Codului Etic în realizarea misiunii R.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare