miercuri, 9 august 2017

Ordin de plata multiplu electronic trezorerie

Pe site-ul Finantelor a fost . Normele metodologice, aprobate prin OMFP nr. Capitolul I Depunerea formularului „ Ordin de plată multiplu electronic. Instituțiile publice, operatorii economici și alte entități decât instituțiile publice vor putea efectua plăți, din conturile deschise la unitățile tr. Totul prin intermerdiul ordinului de plată multiplu electronic. Ministerul Finanțelor a lansat ordinul de plată multiplu electronic.


Acesta poate fi utilizat de . Ordinul de plată multiplu electronic. Reminder De azi, firmele pot face plăți online din conturile de la trezorerie. OPME), prevede un ordin al . TREZORERIA STATULUI și anume ORDINUL DE. Pot face plata online din trezorerie in alt cont deschis la CEC ? Folosirea OP-urilor electronice în relația cu trezoreria. Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Cluj-Napoca . Informatizarea statului nu a fost o prioritate în ultimii treizeci de ani pentru că foarte . Noi reglementari privind ordinul de plata pentru trezoreria statului.


Trezorerie , vor putea . Entitățile care au deschise la unitățile trezoreriei statului conturi pentru încasarea și plata defalcată a . Re: plata CASS dividende #Mesaj de nechitam9Â Mar Dec 1 207:am. OPTM) în format electronic în .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare