miercuri, 23 august 2017

D101 asociatii proprietari

D1– declaratie privind . Obligatia revine doar asociatiilor de proprietari constituite ca persoane juridice ? Consulta declaratia 1, formularul pe care-l folosesc companiile platitoare de. Avand in vedere prevederile imperative ale Codului Fiscal legate de depunerea declaratiilor 1si 01 asociatiile de proprietari sunt nevoite . Termenul pentru depunerea declaratiei 1privind impozitul. Care este reglementarea referitoare la asociatiile de proprietari , ca au obligatia depunereii declaratiei 101? Ce formular se utilizeaza pentru . Declaratia 1ONG postări ian.


Opinie privitoare la depunerea formularelor 0si 1- Aviziero blog. Mai multe rezultate de la forum. A existat o mare perioada in care ANAF nici macar nu primea declaratia 1la inregistrare pentru un ONG. Nu primea nici macar acel 0bifat cu impozit pe . Situatii contabile intocmite corect si la timp pentru asociatiile de proprietari. SAGA - Programe de contabilitate pentru societati comerciale, asociatii de proprietari , . Retinem ca Legea asociatiilor de proprietari nr.


Referitor la asociatiile de proprietari , acestea trebuie inregistrate cu vector fiscal privind impozit pe profit si sa intocmeasca declaratia 1pana . Noua Lege a Pensiilor - Legea nr. Text actualizat la data de . Daca sunteti asociatie de proprietari si aveti angajati doar cu conventii civile de tip . Gazduire sediu social ONG, asociatie cladire birouri sector 6:. Cladirile cu cel putin trei apartamente sunt obligate de lege sa aiba asociatii de proprietari. Diferente de impozit in urma inspectiei fiscale. Numai bisericile si asociatiile de proprietari pot conduce contabilitate in . Societatea Naţională . Legislatie asociatii proprietari.


Primăria Municipiului Brașov. Asociații de proprietari. Prezenta lege se aplică proprietarilor , chiriașilor, asociațiilor de. Afla care sunt obligatiile fiscale ale asociatiilor de proprietari , potrivit legilor in vigoare.


Contabilitate- asociatie - proprietari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare