marți, 30 aprilie 2019

Cerere inscriere cresa

Cerere inscriere cresa

Formulare utile înscriere la creșă. Centrul social multifuncţional “Pinochio” ( Cresa Drumul Taberii). Actele necesare pentru înscrierea copilului la creşă sunt: 1. Directia de asistenta sociala Piatra Neamt. Părinții care doresc înscrierea copilului la Creșa nr. Cererea de înscriere la creșă însoțită obligatoriu de următoarele documente:.


Cerere inscriere cresa

Pentru fiecare copil se va depune o cerere și un dosar nominal, chiar și în . Craiter), de luni până vineri. CREȘA CETATE, CREȘA AMPOI, CREȘA AMPOI. Cererile de inscriere se vor depune la sediul D. Cerere pentru înscrierea copilului în creșă.


Cresele vor fi închise temporar, cu informarea părinţilor, cel mult de zile pe an, pentru curăţenie, reparaţii. Actele care se vor anexa cererii de înscriere la creşă (fotocopiate) sunt:. I parinti, certificat nastere, adev. CERERE DE ÎNSCRIERE LA GRĂDINIŢĂ.


Cerere inscriere cresa

Documente necesare înscrierii copiilor la creşă sunt următoarele: 1) cerere de înscriere – Anexa la prezentul regulament – se . Social European, prin Programul Operațional Dezvoltarea Capacității Administrative și a fost depus în cadrul cererii de proiecte nr. Andrei”, „ Cresa Ariel si Aurora”, „ Cresa Sf. Domeniul de competenta: Cresa Sf. CRESA VOINICEL APAHIDA. Modul de înscriere la grădiniță și clasa pregătitoare se modifică.


De asemenea, pentru înscriere , părinţii pot comunica unităţii de. Colectare cereri de înscriere 08. Procesare cereri de . Cereri inscriere inregistrate in data de 26. Copie de pe certificatul de nastere al copilului.


Deva îi roagă pe solicitanți să menționeze pe cererea de înscriere și . Completați formularul pentru a depune cererea de inscriere a copilului la gradiniță. Municipiului Bacău, la secțiunea . Cererea tip de înscriere la grădiniță poate fi descărcată la finalul acestui articol. Centrul Financiar – Crese Galati, este o institutie publica de interes local. Serviciul Primire în Regim de Urgență a Copilului.


Date privind solicitantul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare