luni, 29 aprilie 2019

Fisa medicala clasa pregatitoare

FISA MEDICALA – SEPTEMBRIE (cei care sunt la gradinita), VACCINARILE. Numele şi prenumele:. Elevii care nu au fişe medicale vor prezenta o adeverinţă . La înscrierea în clasa I - se eliberează de către medicul de familie sau de către. Ludovic Orban: Trebuie sa reducem numarul copiilor din clasa , asta e clar. ADEVERINŢĂ MEDICALĂ CU MENȚIUNEA ,,APT.


Fisa medicala clasa pregatitoare

FIŞA PSIHOPEDAGOGICĂ ELIBERATĂ DE GRĂDINIŢĂ. PROGRAMUL DE INSCRIERE LA CLASA PREGATITOARE. Când pot fi prezentate fișa medicală și Raportul de maturitate școlară. Părinții își vor putea înscrie copiii în clasa I începând cu ziua de mai.


ARC pentru clasa pregatitoare constă in următoarele etape:. CJRAE-dacă copilul nu împlineşte ani până la începerea şcolii. N CLASA PREGĂTITOARE. FIȘĂ MEDICALĂ (CARE SĂ CUPRINDĂ.


Fisa medicala clasa pregatitoare

OBLIGATORIU VACCINĂRILE);. Acte necesare înscrierii la clasa pregătitoare. Pentru copiii care doresc să înceapă clasa pregătitoare la Liceul Teoretic „Elf”, părinții.


Completarea opţiunilor pe fişa de admitere se face în ordinea. Media de admitere, pe baza căreia se realizează înscrierea în clasa a IX-a de . Etapele înscrierii în clasa pregatitoare sunt următoarele:. Inscrierea elevilor admisi in clasa a IX-a la Liceul Teoretic Mihail Saulescu se va desfasura. Calendarele pentru înscrierea în clasa pregătitoare , grădiniță și cel de mobilitate a personalului didactic vor fi decalate.


Fisa medicala clasa pregatitoare

Pentru elevii de clasa pregătitoare şi clasa I, înscrierea se face conform. Timișoara, va funcţiona Clasă Pregătitoare , cu un număr de elevi. FIŞĂ MEDICALĂ TIP (de pe site-ul şcolii). Elevii înscrişi în clasa pregătitoare beneficiază de cursuri . Cumpara Fisa consultatii adulti, Ade la eMAG!


Diploma de absolvire a clasei pregatitoare. Adeverinta medicala format A 1file. I si muncitor cu atributii de ingrijitor si care are fisa medicala completata anual. Fişa pentru aprecierea . Aceasta va fi înlocuită cu o declaraţie pe proprie răspundere a părinţilor sau tutorilor legali şi o fişă completată de grădiniţa pe care a frecventat-o .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare