joi, 25 aprilie 2019

Cleste autoblocant

Cleste Reglabil Autoblocant Profesional 10. Unelte - Scule - Feronerie Unelte si piese. Salveaza ca favorit . Finisaj Placat cu crom lucios. Trasaturi: Mecanism de eliberare rapida si progresiva. Cumpara acum, 1 sigur prin Garantia . Ai libertatea sa platesti in rate, beneficiezi de promotiile.


Cleste autoblocant

Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą. Disponibil online Livrare in Alege localitatea. Verifica disponibilitatea in magazinul fizicAlege . CLESTE AUTOBLOCANT 225MM la cel mai bun pret. Intra pe site-ul Romstal si vezi si alte produse din aceeasi categorie. TORQUE LOCK : prindere si desfacere rapida a materialelor plate cat si a tevilor.


Ai livrare rapida in toata tara, plata cu car in rate fara dobanda sau cu credit online. Tip utilizare: Sudura, Constructii, Instalatii, Ateliere confectii metalice De ce recomandam a. Din otel crom vanadiu , forjat, fabricat conform DIN, suprafata lustruita, deschidere variabila prin surub, cu maneta de eliberare . RON Clesti - Irwin Lenox irwin-lenox. Pret nou (fara TVA): 8RON.


Cleste autoblocant

Produse garantate de înaltă calitate și prețuri accesibile găsiți la casaidea. Striatiile verticale ale falcilor “musca” din capul surubului in . Carcasă croma anti-rugina , maxilarul finalizat cu precizie. Forta de strangere poate fi reglata cu surub , paghie pentru o eliberare rapida. Articol scris si publicat de UNIOR TEPID Publicat: 11.


Bratul cu deschidere mare ofera mai multa versatilitate la prinderea unei varietati . Mergi la coș Continuați cumpărăturile. Clesti autoblocanti cu cap hexagonal, cleste autoblocant 24. Brico Depot iti ofera o gama variata de produse si marci exclusive pentru proiectele tale de constructii si amenajari, totul la preturi mici zilnic.


Folosim cookie-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta online pe site-ul nostru. Navigând pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Fabricat in: Polonia. Clestele autoblocant cu banda STRAPLOCK face parte din gama de scule de mana profesionale Ridgid.


Acest model prinde ferm teavile cu dimensiuni . Soft Grip Long Nose Self Grip Pliers. Luni până Vineri între - .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare